من کسی میشناسم اصلا از شادمهر خوشش نمیاد اما سبب رو گوش میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من کسی میشناسم اصلا از شادمهر خوشش نمیاد اما سبب رو گوش میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم یه حرکتی بزنیم شاید اثر داشت حالا یا میشه یا نمیشه. این اعتراف مونا برزویی خودش یه البومه همه بریم اینستای شادمهر درخواست کنیم بزارتش تو البوم تو کامنتتون حتما شادمهرو منشن کنید تا ببینه این کار را در هر پست و چندین بار تکرار نمایید.خخ
میگه یه اعتراف گذاشتم بسه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستید برید منم خبر کنید چه اثر کنه چه نه من هستم (sm120)
یه روز به پیج طرفداری پر فالوور همینطور شانسی گفتم یه پست بزن بگو همه برن بگن خودت آهنگسازی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا هم مدیر پیجو نمیشناختم طولی نکشید پستو گذاشت و ملت ریختن پیج شادمهر اگه یادت باشه قبل تجربه کن (sm2)
بالای هزار کامنت گذاشتن از شانس بد یه ادم بیشعور این وسط اومد فحش داد به شادمهر و بچه ش
ساعت 11 شب بود یهو اومد و فکر کرد اینم با همیناس زد همه رو بلاک کرد(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی واسه من ثابت شده درخواست های قابل انجام رو گوش میده چند بار چندتا چیز ازش خواستم دیدم پست بعدیش دقیقا همونه(sm77)
یبار گفتم البوم اهنگ تکراری نداشته باشه پست بعدی گفت همه اهنگها جدیده. گفتم یه تیکه ویولن بزن ویولن عادتو زد
چندتام هست یادم رفته(sm120)
میگم این اعترافم جمع بشیم درخواست بدیم بلکه قبول کرد واقعا حیفه تو ارشیو بمونه(sm81)
اگه دلیل پخش نشدن برزویی باشه، احتمالا اثری ندارهنقل قول:
اون اعترافو بذاره تو آلبوم آهنگای استاد وحید پودر میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم چون خود برزویی بعد البوم تجربه کن گفت با شادمهر حرف زدم قراره بصورت سینگل پخش کنه که من فکر میکنم شادمهر بیخیال این اهنگ شده و اینجوری گفته که برزویی ناراحت نشه چون حدود دو دقیقه از این اهنگ پخش و شنیده شده و شادمهر عادت نداره همچین کارایی رو پخش کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخود خودتونو خسته نکنید شادمهر هیچوقت دیگه اعتراف را پخش نمیکنه... شاید اگه فشار بیاریم قلب من را از آلبوم حذف کنه ک اونم احتمالش خیلی کمه
استارت رو زدم من
آهنگ اعتراف
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون آهنگ اعتراف مونا رو ترانه ش باعث حذفش شد دقیقا مثل قلب ساعتی
هیچوقتم پخش نمیشه قلب من هم توی آلبومه قطعا و حذف نمیشه
همه بریم بگیم اعتراف پخش کنه فقط بگیم پخش کنه بعد از البوم
چون گلیم باف نمیزاره با البوم بیاد
حسین جان هیچ فایده ای نداره... اونو پخش نمیکنه.فقط فشار بیاریم ک قلب من حذف بشهنقل قول:
قلب ساعتی ملودی از خودش نبود. ولی شادمهر از شعر داغون هم یه شاهکار میسازه! همون چند ثانیهی اعتراف (مونا) قلب منو به درد آورد انقد که موزیک و تنظیمش بی نظیر بود!!(sm127) من حاضرم اون آهنگ با شعر مشکل دار(به قول شما) تو آلبوم باشه ولی آهنگی مثل قلب من از آلبوم حذف شه که به نظرم ترانهاش هم ضعیف تر از ترانه مونا بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلب من اصلا ترانه داشت؟؟؟ 4تا خط شعرنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بگیم که قلب من حذف کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعترافو بزاره تو البوم بقیه ترک هارو همشو قلب من بزاره مهم نیستنقل قول:
چون همین یه دونه اهنگ یه البوم می ارزه
خودشم میدونه اگه اعتراف تو البوم باشه بقیه اهنگها میرن زیر سایه ی این واسه همین نمیزاره
(sm2)(sm30)نقل قول:
میدونم با گوش جونت میشنوی ترانه هامو
میون این همه فریاد میشناسی رنگ صدامو
دل من قد یه دریا اما واسه تو یه برکه
تو برام آب حیاتی بی تو بودن مثل مرگه (sm127)
این محسن تحلیلگیر موسیقی بین المللی تاپیک های مختلف
فقط اول اسم کاربرا رو میخونه بقیشو شانسی اضافه میکنه به اسم(sm2)
ذهنت سرویس(sm120)نقل قول:
خوب گفتی من راضیمنقل قول:
(sm127)(sm127)(sm127)
اصلا ربطی به زیر سایه رفتن باقی کارها نداره دلیل پخش نشدنش
اگه اینجوری بود که کلا ملودی نمیساخت که کارای پویان نرن زیر سایه
جالبه اینجا باقی کارهای آلبوم حتی ساخته های خود شامهرم حدس میزنن ملت
و از الان میگن مالی نیست
خوبه شادمهرم مث قمیشی باشه یه مشت کار با سبک تکراری بخونه تا دو روزه خسته کننده بشن
(sm50)
(sm10)
دقت نمیکنی ها اگه منظورت با حرف من بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم اعترافو بزاره بقیه رو قلب من بزاره قلب من هم کار استاد وحید بود نه شادمهر
یعنی دیگه همه کار پویان باشه هم برای من مهم نیست
موسیقی که خسته کننده نمیشه موسیقی شادمهره
چرت و پرتایی که وحید و دارو دسته دارن میسازن یک هفته هم تاریخ مصرفشون طول نمیکشه
الان دارین سرنوشت رو گوش میکنید واقعا؟ این دیگه شاهکار وحید بود
بدت نیاد ولی هنوزم دارم گوشش میدم البته بیشتر واسه خود شادمهر نه آهنگش(sm120)نقل قول:
سرنوشت از کل کارایی ک وحید پویان ساخته بود ی لول بالاتر بود
سرنوشت من الان گوش نمیکنمنقل قول:
مساله چیز دیگه ستنقل قول:
چه اشکالی داره یکی مثل دوستمون مسعود همچنان داره سرنوشت رو گوش میده.
من تو ماشینم سرنوشت که خوبه ، تنهاییام و تکرارم نکن و ادامه میدمت رو هر روز میگوشم.
مهم این هست که با این اهنگهای شادمهر عزیزم ارتباط برقرار کردم و دارم لذتش رو میبرم.
هیچ وقت هم کاری نداشتم به اینکه کی ملودی رو ساخته و کی تنظیم کرده.
چرا خیلی دوست دارم شادمهر دوباره مثل گذشته دست به ساز بشه و تنظیم کنه، کما اینکه تو البوم تجربه کن چندین ساز رو خودش زده تو اهنگها
ولی خوب ظاهرا هنرمند مورد علاقمون فعلا اینجوری بوده تصمیمش
تو کنسرت تفلیس هم من خودم حضور داشتم
اونجا هم عنوان کرد با تیمی که داره کار میکنه مشکلی نداره و راضیه از شرایطش
آره سرنوشت خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اشکال داره ما موزیک خود شادمهرو دوس داریم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]