کی از دی وی دی رایتر سر در میاره؟
دو تا از رایترام مدت زمان رایتشون رفته رو 40 دقیقه
دیتا رایت میکنم با هر سرعتیم که میزنم همین قدر طول میکشه
مشکل از کجاس؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کی از دی وی دی رایتر سر در میاره؟
دو تا از رایترام مدت زمان رایتشون رفته رو 40 دقیقه
دیتا رایت میکنم با هر سرعتیم که میزنم همین قدر طول میکشه
مشکل از کجاس؟
- (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام!
در حالِ انزال ! خخخ !
تو چه طوری !؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که عالی بی خیال این زندگیه ک.یری(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه ! همین جوری خوبه !
سربازِ سابق ! صادق و ساقی یِ ام روز !
توی کدوم شهر شیرت رو در دنیا فروعِ دینِ مبینِ اسمال می کنی !؟
(sm77)میشه در حد اول دبستان بگی من یه کم در حد خنگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یا ابر فرض ! (sm2)
می گم بابا جان : توی کدوم شهر زنده گی رو می کنی !؟ (sm51)
نقل قول:
آها(sm2)
والا فعلا که زندگی داره ما رو میکنه خشک خشک(sm2)
بندر گناوه هستم داداش(sm19)
نقل قول:
خوب است و خوش ! (sm127)
پس به قولِ شاعر :
تو جنوبی ای ! من جنوبی ام !
منم کرمون خودم رو مجانی در اختیار زنده گی قرار میدم !
چرا تاینی اینجوری شده؟
من الان یکی از اعضای سایت رو از کدوم گوری پیداش کنم(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]