آموزشی کرمان بودم باغین کرمان(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آموزشی کرمان بودم باغین کرمان(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوزو اینا چیه زدی (sm2)
صادق ژان محسن ژان با شما هستن ! (sm2)
کدوما معتاد گرتی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن گوه خورده با منه(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پادگان باهنر بودی !؟ (sm74)
قشنگ حاژ سعیدِ طوسی و نارنجی و سبز رو زیارت کردی !؟ (sm2)
توی شهر هم اومدی چرخی بزنی !؟
محسن ژانِ دیگه (sm2)
نقل قول:
آره بی هنر بودم(sm2)
همه رو زیارت کردم امیدوارم مورد قبول حق قرار گرفته باشه(sm2)
نه دیوثا نذاشتن بریم بیرون میگفتن سربازای قبلی سو استفاده میکردن(sm98)
برو ریقو هم تو دانشگاه *****(sm120) تو خدمتم که خودت *****(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف رایگان نزن دیوث میام تک تک سیگارایی که کشیدیو میکنم تو ماتحتتا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت شدی؟نقل قول: