من خودم واسه موس پول زیاد نمیدم یک 18 تومنی بیسیم میگیرم سه سال کار میکنه مثل خر.
بعد خراب میشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم واسه موس پول زیاد نمیدم یک 18 تومنی بیسیم میگیرم سه سال کار میکنه مثل خر.
بعد خراب میشه (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پول همینم ندارم(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر از تو هستش که پشتش به ماست صورتش معلوم نیست این یعنی توهین کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احیانا صادق محرمی هستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برق رفت دوباره (sm3)
سلام منظور از کم کاری یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام قاسم جان عزیز من نگفتم علی گفته به نظرم خیلی فعالیت میکنی احیانا اون نمیبینه کور شده (sm2)
(sm50)