شیراز خیلی جای توپیه امسال عید اومدم عالی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
شیراز خیلی جای توپیه امسال عید اومدم عالی بود
آره اردیبهشت اومدم ولی وقتی رفتم مردمو دیدم گفتم خدایا چی شده ماسک بستن گفتن دیروز گرد و غبار اومده بود یعنی اگر ما رفته بودیم دیگه هیچی (sm25)
شیزاز شهر تاریخی و توریستی ای هستش مگه میشه بد باشه (sm59)
ای بابا هیچ صادق ک.یر خری نیستم فقط صادق(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm108)
حتما با پا کلیک می کنی وقتی که دستت تو شورته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صادق مستقیمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه مثل تو دو دستی نمیزنم یه دستم آزاده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بدونی چی میشه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا کجا میدانی من 2 تا دستم فعاله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]