(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا مهناز افشار زایید ؟
من به شخصه تا محل ورود و خروج بچه رو نبینم باور نمیکنم
آنگه که من جدایم زِ یار
در دسته من گلنار است و در دسته یار خیار !
عجب حال تخیلی دارم
برم قیلون بار کنم و بیام
میلاد دادا نگو که امروزم شکست عشقی خوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+18
نقل قول:
نه
غروب خواب بودم خواب مامانم رو دیدم
ماشالله ماشالله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین بسته های سس ( هزار جزیره و فرانسوی و ... ) وقتی دارن تموم میشن چه صدای ضایعی میدن ؟!؟!
.
.
.
در جدیدترین اکتشافاتم کشف کردم اینا همه کار استکبار جهانیه برا اینکه صدای گ*و*ز بین ما عادی شه و دیگه به این پدیده ی زیبا نخندیم و شادی ها بین ما کم رنگ بشه ، کم کم افسرده بشیم و در نهایت از افسردگی دق کنیم و بمیریم
یه همچین آدمای کصافتتتتتتین این استکبار جهانی
آمریکا ، خون جوانان ما میچکد از چنگ تو (کصافطططط )