نع یادم نیس ، احتمالا پاکیدنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نع یادم نیس ، احتمالا پاکیدنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره منم وسه همین دیگه نرفت گانجا تحریمشون کردم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه پوریا میشناختم، فکر کنم آواتارت مرتضی پاشایی یا اون ویلونه بود. دقیقا یادم نیست. شما توی پیچ علی عبدالمالکی فعال نیستی؟؟ اوناجا هم منو بلاک کردن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پوری (sm128)
یس خود دیوثمم(sm2) اون ویولن هم گانجا زده بود(sm178)ویولنش تو کص دارابینقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه عمرون تو هم اینجایی (sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط EmranMusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من همه جا هستم (sm155)
شخمی ترین سایت بود روزی یجاش خراب بود (sm81)(sm59) دیگه چون از قدیم بودیم عادت کردیم(sm178)نقل قول:
دیگه مردم پس کی میاد؟(sm178)(sm178)(sm178)
beeptunes فک کنم 8.30 بذاره!!!