پیدا کنیدش دوباره
بگو دوباره بمیرد
نمایش نسخه قابل چاپ
پیدا کنیدش دوباره
بگو دوباره بمیرد
سلام تو خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم ترم 5
(sm2) ان مرد دیگر ناراحت نشد هنوز دارم میخندم
خوبم خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شمارم بود من 10 تا شماره عوض کردم (sm120)
چرا سرعت اینجوریه؟ (sm81)
یادم نیست الان (sm120)
چون خون خر ارسالی تو رگهات نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا علیرضا با اجازه (sm10)
به سلامت (sm10)
این هنوز با ادب حرف میزنه (sm2)
بت دیرین
شب پیشین
که به خوابم ماهی آمد
شده آگاه
دلم ای ماه
که تو پیشم خواهی آمد (sm111)
اشتباه گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm10)امیرمحمد خداحافظ
شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش (sm111)
(sm70)
(sm118)شعرش چه ریتمیکه کی خونده بگو گوش بدهیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون فزخزادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامجو و کیوسک تو برنامه آنتن عید بازخونی کردن (sm70)
(sm70)دوس داشتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
11 تا کار خوندن همش خوب بود (sm118)نقل قول:
بهنود فدوی ببینیم بید مجنون رو چطوری تنظیم کرده(sm50)
این دمو های شادمهر از کجا داره لو میره
اهنگ معصومیت از دست رفته محمد اصفهانیو کسی میدونست کاوره؟ حداقل اولش که عین هم شروع میشه (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) فک کنم خودشه
ینی طرف قصد اخاذی داره
(sm98)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)شرب خمر در ملا عام
(sm70)
(sm50)قبلیه بود ولی این بعید به نظر میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)عوامل کار تک تک معرفی میشن و اکثرا هم غیرعادی هستن
ویندوز 8 با این سرعت کپی پپیست نمیکنه(sm120)
(تنظیم کننده : سید قاسم موسوی / ترانه سرا : مهیار)
(میکس و مسترینگ : امید سلطانی / گیتار باس : سعید اولیا)
Lyric : Mahyar , Music : Shadmehr Aghili , Arrangement : Ghasem Mousavi , Mix & Mastering : Omid Soltani , Guitar : Saeed Olia
(sm77)
همینا رو میگم کدومشون عادیه برات؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکوکه
صدا که خود شادیه ولی عوامل رو والا اینا کین(sm55)نقل قول:
منو میگی؟ (sm77) تک تک دارم میگردم گیر میارم تگشو حذف میکنم آپ میکنم کپی پیست نیست کهنقل قول:
یک عده جویای نام و پول (sm120)نقل قول:
بابا دمت عجب سرعتی(sm120)فکر کردم از پیج یارو کش رفتی(sm120)نقل قول:
از تو یاد گرفتن (sm120)(تاپیک کاور)نقل قول:
(sm120) لامصب لینکاش همه مال عهد بوقه از نو سرچ باید کرد هر کدومونقل قول: