اين پيكه ديوث ديگه حالمو داره به هم ميزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
اين پيكه ديوث ديگه حالمو داره به هم ميزنه
صعود کردیم (sm171)
.
سایت رسمی بارسا | لوئیس سوارز در همسترینگ پای چپ خود احساس ناراحتی داشت. لوئیس انریکه ریسک نکرده و او را تعویض کرد.
(sm25)
حيف شد بازيو نبرديم باده اين گوارديولا حسابي ميخوابيد
باع (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه دوم بازیکنا بازی رو به تخمشون گرفتن و استراحت کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیست بذار باد کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه که فینالیست شدیم (sm51)
درست و منطقیش هم همین بود هرچند دوس داشتم له شه این بایرن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردك(گوارديولا) امشب به هركي تعويض شد يه در ك*ني(باسني) زد اخرشم يكي زد به انريكه(sm51)
تراشتگن به اندازه براوو خوب نبوده
منم خيلي دوست داشتم له بشه و انتقام بگيريم ولي بازي اتلتيك خيلي مهمتره كه بريم ببريم خيالمون بابت ليگ راحت بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوشبختانه 99 درصد دیگه لیگ تمومه میمونه حذفی که اونم میشه امید بالایی داشت فقط فینال دیگه موند ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب به خوبي بازي هاي قبل نبود ولي اون توپه رو خيلي قشنگ از تو دروازه دراورد.اگه گل ميشد خيلي بد ميشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نیمه دوم تخماتیک بازی کردن (sm120)
یعنی روبن و ریبری بودن نیمه دوم بازیو برمیگردونا (sm2)
سوارزو چرا بیرون برد اولاغ (sm120)
به هر حال رفتیم فینال بدون محروم همین عالیه (sm19)
بذار پپ هم یه حالی بکنه ( ولی خدایی باختن به این بایرن کمتر از حذف نبود (sm120))
نیمه دوم استراحت کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارز مصدوم شده متاسفانه (sm25)
باختمون مهم نیست! مهم اینه که صعود کردیم تموم شد رفت (sm120)
تراشتگن تو فینال نرینه (sm25)
بيلبائو كه عددي نيست خيالت راحت..(sm2)نقل قول:
اون صحنه كه رفت تو محوطه نيمكت بايرن ياده رضايي و صمد مرفاوي افتادم(sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهاجم آلمانی بایرن مونیخ که گل سوم تیمش در برابر بارسلونا را به ثمر رساند، به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
نیمار چرا اون توپ اخرو اون طوری کرد؟؟؟|:
یه وقتایی ادم دیگه حالش بهم میخوره از این همه رفاقت (sm120)
عن قضیه رو در آوردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم همجنسباز شده باشن (sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
اصلن بعید نیست! با اون تتو هاییم که مسی جدیدا زده |:(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی رفت که وسط زمین همو بغل کردن خوابیدن (sm2)نقل قول:
تو پاس گل سوارز از نیمار بهتره . گل اول سوارز موقعیت مشابهی با فرصت دقایق آخر نیمار داشت اما ببینید چقدر فرق پاسشون بود (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب سوارز به مراتب بازیکن پخته تریه! گل اولو شخصا انتظار نداشتم پاس بده عالی بود پاسش! (sm50)
سوارز خودشو جر میده اون جلو پرس میکنه اونقت مسی خیلی ریلکس قدم میزنه و اوضاع رو کنترل میکنه (sm2)
خرید فوق العاده ای بود سوارز دمتون گرم زوبی و سانلهی (sm19)
پاسای مسی و فرارای نیمار و سوارز عالییییییییه (sm19)
روی دو تا گل هر سه تاشون نقش کلیدی داشتن (sm19)
3 گل تا شکستن رکورد مثلث رئال مادرید با بیشتزین گل زده در یه فصل !! (sm173)(sm173)
.
.
کنفرانس مطبوعاتی انریکه :
.
"تا حالا چه به عنوان بازیکن چه سرمربی، توی فینال لیگ قهرمانان نبودم. این اولین فینال منه و باعث میشه خیلی خوشحال باشم"
.
"گل تساوی که زود بعد از گل اونا زدیم، اطمینان زیادی به ما داد"
.
"شب زیبایی برای ماست... ما الان توی فینال هستیم... جزء دو تیم برتر اروپا... هدف ما الان قهرمانیه!"
.
"نیمه دوم اشتباهاتی داشتیم. خسته شده بودیم و از نتیجه مطمئن بودیم ولی هیچ جای نگرانی نبود. این شب جشن فیناله"
.
"فقط یک بازی تا قهرمانی مونده.. هدف ما از اول فصل این بود"
.
دوست داری حریفت کی باشه؟
"تیمی که مستحق صعود باشه"
.
همه بازی ها رو بدون رنج بردن بردیم؟
"من شخصا خیلی سختی کشیدم"
سه گانه؟
هنوز هیچ جامی نبردیم!
.
خریدهای زوبیزارتا خوب بود؟
"بعد از فصل راجع به همه چیز صحبت میکنیم! الان وقت جشن گرفتنه"
.
بازیکنا خیلی سرد بودن؟
"من به بازیکنام افتخار میکنم و به اونا رسیدن به فینال رو تبریک میگم"
.
پپ پس از پایان بازی به تو چی گفت؟
"برام آرزوی موفقیت کرد... بقیه صحبتا رو نمیگم چون صحبت های دو دوستِ بسیار صمیمی بود"
.
مثلث msn خیلی به هم دیگه فکر میکنن؟
"این ثابت میکنه که با هم خیلی خوب هماهنگ و سازگار شدن. چه توی زمین چه بیرون اون"
.
"حریف ما در فینال هر تیمی باشه، مطمئنم بازی خیلی سختی خواهد بود چون همه میخوان قهرمان اروپا باشن"
.
.
راکیتیچ:
.
"ما از صعود به فینال خوشحالیم. بله بازی بسیار سختی بود و نتیجه طبیعیه. ما عملکرد موفقی داشتیم و الان در برلین هستیم"
.
"بارسا در بازی های اخیر عملکردی داشته که مستحق صعود بوده. واسم مهم نیست حریفمون کی باشه. ما باید واسه بازی فینال آماده بشیم"
.
"باید از تمام لحظات باقی مونده لذت ببریم. این لحظات خیلی مهم هستن"
.
.
بارتومئو: (رییس باشگاه)
.
"تا اینجا داریم فصلی رویایی رو سپری میکنیم. تلاش سخت تیم از ابتدای فصل داره نتیجه میده"
.
"همه توی رختکن خوشحالن و ما به اولین هدف این فصلمون رسیدیم. ولی این کافی نیست... باید جام ها رو بگیریم!"
.
.
اینیستا:
.
"الان باید جشن بگیریم. ما توی فینال دیگه ای هستیم و این کاری بزرگه"
.
"نباید فقط به رسیدن به فینال اکتفا کنیم... باید سعی کنیم دوباره قهرمان بشیم همچنین در لیگ و حذفی"
.
"این فصل از همه نظر فوق العادست. ما فرصت گرفتن تمام جام ها رو داریم و این همیشه هدف ما بوده"
پپ :
.
"اینطوری با آبرو حذف شدن مقابل بهترین تیم جهان، مهم ترین دلیلیه که باعث میشه به سرمربی گریم ادامه بدم"
.
"امیدوارم بارسا 5مین قهرمانیشو بگیره... اونا مستحقشن"
.
"بارسا حقش صعود به فینال بود.. امیدوارم قهرمان بشن"
.
پیشبینی من برای حریف بارسا در فینال؟
"نمیدونم.. مهم نیست... با این بازیکنای فوق العاده و با لوچو کار فوق العاده ای رو انجام میدن"
.
"فکر کنم انریکه سال های زیادی در بارسا بمونه.. من بارسایی فوق العاده و با قدرت بدنی بالا میبینم"
.
"ما توپ رو توی زمین بارسا بردیم. تا آخر بازی جنگیدیم و تسلیم نشدیم. ما با آبرو حذف شدیم"
.
به مسی چی گفتم؟
"بهش گفتم خوشحالم که به فرم همیشگیش برگشته. ما خوش شانسیم که توی دوران اون زندگی میکنیم... به خودم افتخار میکنم که سرمربی اون بودم"
.
"مسی با همه فرق داره. خیلی خوشحالم که رو فرم برگشته.. بهترین بازیکن همه ادوار..."
.
"بازی پله رو ندیدم. ولی برای من مسی بهترین بازیکن تاریخه... براش آرزوی موفقیت میکنم"
.
.
.
نیمار:
.
"خیلی از این بازی خوشحالم.. از گل ها... اینکه چجوری بازی رو پایان دادیم. بازی فوق العاده ای بود. به تیمم افتخار میکنم و الان فینال مونده"
.
"توی رختکن کمی جشن گرفتیم اما جشن اصلی پس از قهرمانی خواهد بود"
.
یووه یا مادرید؟
"تیمی که بهتره صعود میکنه"
(sm185) یو سی ال نارگیله
فینالش نارگیله(sm185)
سوارز نارگیله (sm185)
سه گانه نارگیله(sm185)
کاش وضعیت سوارز زودتر مشخص شه ... بدشانسی نیاریم (sm25)
همسترینگ موشکولی نداره (sm120) نهایت دو هقته
سوارز نباشه اتلتیکو رو نمیتونیم ببریم (sm25) البته اتلتیکو رو نبریم بهتره (sm120) الکی بندازیم بازی آخر هم هیجانش بیشتر میشه ، هم پرز پول میده لاکرونیا (sm120) این طفلیا مشکل مالی دارن گناه دارن (sm120)
روزنامه ال موندو دپورتیو |
سوارز به بازی مقابل اتلتیکومادرید می رسد
(sm120)
دنی هم نارگیله (sm185)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
دیشب فک کنم دقیقه 75 بود بدجور خطا کرد رو شواین اشتایگر ، دو دستی کوبیدم تو سرم که کارت زرد گرفت و فینال رو از دست داد (sm120) داور اومد طرفش و به خیر گذشت (sm120) کارت داشت ، خودشم فهمید دستاشو برد بالا و عین بز خندید (sm120)