غضنفرزنگ می زنه رادیو، میگه الان سدام داره پخش میشه،
میگن آره، میگه هتا تو نونوایی؟ میگن آره، میگه اصغرنون نخر ننت خریده
نمایش نسخه قابل چاپ
غضنفرزنگ می زنه رادیو، میگه الان سدام داره پخش میشه،
میگن آره، میگه هتا تو نونوایی؟ میگن آره، میگه اصغرنون نخر ننت خریده
اگه دوست داری عميق ترين، طولانی ترين و محکم ترين بوس دنيا رو تجربه کنی
بيا پيش خودم تا لباتو بذارم رولوله جارو برقی
ميخواستم بهت يه چيزی بگم که تا حالا به کسی نگفتم:
دوو ……. ….. دوو. ….. …….. …..دووو وو…. ….. دوووس …….. دوووس ………….. دووووووووس …..
دوووووووووووست …. ……. دووووووووووووووست ….. ………..
دوستا که بزنم زير گوشِت آدم میشی
قلبمن، دل من، خون تو رگ های من، نفس من، جيگر من، خلاصه… همه وجودم درد می كنه،
بايد برم دكتر ببينم چرا اينجوری شدم
من جنگ را دوست نداشتم
ولی
وقتی سلاح گرم تو یک بوسه باشد !
من دوست دارم جنگ های تن به تن را ... !
و چه ماهرانه جنگیدیم من و تو !
من و او قوانین فیزیک را نقض میکردیم.
در آغوش ما انرژی از حالتی به حالت دیگر تبدیل نمیشد،
تنها ایجاد می شد.
سر بـــه زيـــــر نيــــــستم ...
من فقط زمين را می نــــــــــــــگرم ...!
و به او غــــــبطه مــــــــــــی خورم ...!
که اینک در نقطه ای ديگر شانه هايش را برای قدم های ِ نرم ِ تو سفت می کند ... !
«حبيب صلحی زاده»
نگاهت را از من نگیر ، تا خدا را به دوئل دعوت کنم.
" یغما گلرویی "
گفته بودی که چرا محو تماشای منی
آن چنان مات، که حتی مژه بر هم نزنی
مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود
ناز چشم تو به قدر مژه برهمزدنی
«فریدون مشیری»
داشتنت....
مثل نم نم بارون جاده شمال،
مثل خواب بعد از ظهر...
مثل بوسه های تند تند و یواشکی...
مثل آهنگ های قدیمی کریس دی برگ...
مثل دیالوگ های فیلم اوای باران...
آی میچسبه...
آی میچسبه...
زلف مشکین تو یک عمر تامل دارد
نتوان سرسری از معنی پیچیده گذشت
«صائب تبریزی»
نه بهاری
و نه ياری
حيف...
اما من و تو
دور از هم مي پوسيم
غمم از وحشت پوسيدن نيست.
غمم از زيستن بي تو در اين لحظه پر دلهره است
«حمید مصدق»
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود، گر نشود
حرفی نیست؛
اما...
نفسم می گیرد در هوایی که نفس های تو نیست
«سهراب سپهری»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا صادقی و محسن یگانه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ماهور جووووووووووون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]رضا صادقی کنار همسر و دخترش تیارا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فرناز رهنما و بهنام تشکر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]حرف حساب جواب ندارهاگه کلاس جای خوابیدن نیست پس خونه هم جای درس خوندن نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بالاخره فهمیدم دایناسور ها چه جوری به وجود اومدنعکس مار و دایناسور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]امان از دست آدم بی کار و عاشققلب کشیدن روی سنگ فرش های خیابان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه حلی برای مشکل سوزش چشم هنگام پوست کندن و خرد کردن پیار
ترفند جالب برای نماندن رد پا در هیستوری history گوگل کروم برای سیستم عامل های مک و ویندوز
کم آوردن رونالدو در مصاف تن به تن با جادوگر
کاریکاتور بدرود استوره ..... goodbye legend
این ریشخند علی کریمی را باید داوینچی نقاش می کشید
یکی از بزرگ ترین و ماندگارترین دایورت های تاریخ ورزش. زنده باد و دمش گرم علی کریمی♥
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جدیدترین عکس مرتضی پاشایی پس از شیمی درمانی
(مونا برزویی و همسرش در کنسرت مرتضی پاشایی)
حمید عسگری و سحر قریشی
جهان پیش از به وجود آمدن شبکه های اجتماعی
این آقا که سیلی می زند، پدر یکی از دانش آموزانی است که در کشتیِ غرق شده کره جنوبی کشته شدند.
آن که سیلی می خورد، نخست وزیر کره جنوبی است که بلافاصله پس از این سیلی، سر به زیر می رود و استعفا می دهد. درست مانند مسوولین کشور ما!
برگه امتحانی یک دانشجوی نخبه
ریا نباشه ها ، ولی این جا اتاق منه !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یک واقعیت تلخ!
هنوز هم از همه کارهای دنیا،
دل بستن به دلت
بیشتر از همه به دلم می چسبد.
در گوشه دل غمِ تو انباشته ام
از زندگی غم های تو برداشته ام
در گور، برای این که دلشاد شوم
یک خاطره از لبت نگهداشته ام !
«نعمت الله پژمان»
موهای یک زن خلق نشده
برای پوشانده شدن
یا برای باز شدن در باد
یا جلب نظر
یا برای به دنبال کشیدن نگاه
موهای یک زن خلق شده
برای عشقش
که بنشیند شانه اش کند , ببافد و دیوانه شود
دیوانه شود...
عطر مو های یک زن فراموش شدنی نیست....
خيالت
مثل چرت صبحگاهي ست
همه اش باخودم مي گويم...
فقط 5 دقيقه ديگر
نگاهش می کنم شاید بخواند از نگاه من که او را دوست می دارم
ولی افسوس او هرگز نگاهم را نمی خواهد
به برگ گل نوشتم من که او را دوست می دارم
ولی افسوس او گل را به زلف کودکی آویخت تا او را بخنداند
غربت
آن جاست كه اغوشت نيست
نگاه كن
وطن چه مرزهاي كوچكي دارد
«صبا کاظمیان»
غضنفرتو قطار می شینه به صندلی روبرویی میگه:
به سلامتی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برمی گردین؟!