امیدوارم همینی که میگی باشه و دنبال بازخورد کارشون باشن و اشتباهات رو تکرار نکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم همینی که میگی باشه و دنبال بازخورد کارشون باشن و اشتباهات رو تکرار نکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا متاسفانه قشنگه که(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم همینی که میگی باشه و دنبال بازخورد کاراشون برن و اشتباهاتشون رو تکرار نکنننقل قول:
دیده بودم توی لاین از روی دوستات ادد بکننت ولی ندیده بودم یه خانم متشخص که اسمشم نشنیدم تا حالا چه برسه به عکسش اددت بکنه ...
الان این مهدیس یا ماهدیس کدوم خریه ؟؟؟ (sm27)
پازل بند این تازگیا خیلی فعال شده ، همه ی کارهاشم با یه سبک و یه ریتم متفاوت بوده ... احتمالا همین باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من آهنگ های غمگینشو به این مثلا یه کمکی شاد بیشتر میپسندم
مرسی اما حال روزم قشنگ نیست ؛ اونم حال و روزمِ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدیما ملت از هر دیواری میرفتن بالا میدیدن یه باغ و عمارت بزرگ توشه میگفتن مال رفسنجانیه،الان دیگه هرکی تو خیابون لامبورگینی ببینه اینو میگه
کلا سبک برام زیاد مهم نیست ؛ کاری که میاد نباید یک هفته ای باشه ، باید بشه شیش ماه دیگه هم با لذت پلیش کردنقل قول:
ایشالله که اونم بهتر و قشنگ تر میشه امیدوار باش(sm127)نقل قول:
مرد اونه كه با ٤٠ كيلو اضافه وزن دخترارو به سمت خودش جذب كنه و الا با سيكس پك كه عمه منم ميتونه