خیال از شکل یاری شد.....زیاران پشت پا خوردیم(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیال از شکل یاری شد.....زیاران پشت پا خوردیم(sm74)
در هر خیابان گریه کردم، گریه من را کرد!
شاید ببیند شوهر تو اشک هایم را
(sm50)
(sm172)یا این یا سانسا یکیو میخوام (sm25)
سوراخش زیاد بزرگه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق اخبار رسمی در آلبوم بعدی "لانا دِل رِی" که Honeymoon نام داره، آهنگی از خواننده معروف و بزرگ Nina Simone بنام Don't Let Me Be Misunderstood در سبک " جَز " قرار دوباره خوانی یا کاور بشه.(sm50)لانا هم ارزوست (sm19)
Don't Let Me Be Misunderstood
لینک : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]این آهنگ توسط گروه و افراد زیادی کاور شده که از معروفترین اونها میشه به The Animals ، Joe Cocker ، Santa Esmeralda اشاره کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوختم اتش گرفتم از رفیق و نارفیق از یاران هم پیمان بگو
رفیق روزهای روشن رهائی من.......ستارها را صدا بزن دلم گرفته(sm178)
ستاره سوسو نمیزند اگرچه بر من
رفیق شبهای بی کسی ای سر به دامن
گفتم بيا بريم منُ تنها نذار نيومدي (sm50)
رفاقتها سر شیپورو بوقه(sm59)
حس کن مرا و ذوب شو در داغی دستم
بگذار تا دنیا بداند «هستی» و «هستم»
(sm50)
عالیه .. فک نمیکردم از این کارا بلد باشی (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه چشمات بگن اره(sm88)
چه امیدی به این ساحل(sm50)
عشق من عاشقم باش.......
هر کی دیگه جای من بود خسته میشد از عشقت زود
ولی موندم پای چشمات چون دلم میخواست ..........
ادی 5 سال و نیم تمدید کرد (sm19)
از عشق زنده بودن........از عشق جون سپردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تایم 02:16:36 تا 02:21:03 کات کن
کات کردم(sm120)
(sm98)قبلا که کات کردی برامنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون من بودم ببم جان(sm59)
اشترم البوم ویدیو اومد
مخابرات یه مودم وای فای هوآوی رایگان بهم داده حالا دوستم میگه بده به من چند بدم بهش هم سیخ نسوزه هم کباب (sm120)
اینم از یوتیوب بگیر
Enrique Iglesias - Let Me Be Your Lover ft. Pitbull
خدا وکیلی هر چی زودتر این اهنگ ضبط شده محسن لو بره زودتر منتشر میکنن
الان همین اهنگ نیکول گذاشتم لینکشو اولین بار نسخه استدیویی تو رادیو پخش میشه قبلیاش همش ضبطی بود تو نمایش گربه ها
ویدیو انریکه رو الان نگیرین چرته
- (sm54)
(sm2)مودم من
MP3 Splitter 3.0.84
اشترم اینو بگیر کات کن
(sm74)
یا ابرفض
برای پست انریکه
بدم میاد از انریکه
(sm120)اشترم قاطی نکنی این لینکم چک کن اگر 18 تا بود شماره 17 و 18 اپ کن
(sm59)
تاپیک بسته تمرکز اشترم بهم نریزه
(sm120)اوپن