میگم بابا درایور کارت صداس سیخ نداره که .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم بابا درایور کارت صداس سیخ نداره که .. :l
اره خب...مخصوصا این سه چهار تا البوم اخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)خانه پوشالی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrshad7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باقیشم میذارم پروفایلت
البوم لنگه کفشو ژاکتو خودت از یجایی بگیر
لنگه کفش 320 نداره ولی ژاکت خب طبیعتا گیر میاد البوم رسمیه
مرسی رفیق..یه دنیا ممنون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا ژاکت رو اورجینالش رو خریده بودم و دارمش..
(sm2)یه چیزی بگم اهنگ دل خون محسنو الان دان کردم
از این دقیقه از ریاست مجمع پرت میشی بیرون الدنگ(sm39)(sm2)نقل قول:
(sm120)همون موقه که اومد تلگرام گوش کردم گذاشتم کنار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا چیزی راجب دین این چیزها باشه گوش نمیدم اهنگ محسن دوبار اونم بخاطر محسن گوش کردم بعد رفت ارشیونقل قول:
من کلا بی دین هستم(sm120)