حرف نزن که میام دندوناتو پاره میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف نزن که میام دندوناتو پاره میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر دادی چند روز اومدی ؟ (sm2)
(sm70)نقل قول:
11 روز مرخصی داشتم 6 روز دیگه مونده(sm59)
خوبه دیگه یوزرتو عوض نکنیا این خیلی خوبه .. (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه همونیه که خودت گفتی دیگه(sm128)نقل قول:
(sm10)مهستی رو اگه میخوای تا بهت بدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی نگفتی اون موزیک ویدیو ها یی که میخوام حجم پایینشون رو داری یا نه؟
نقل قول:
- (sm10)
نه مرسی
باید اسم ویدئو ببری تا ببینم میتونم جدا کنم برات یا نه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات .نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اکسترنال وسترن داری ؟ یعنی فعلا یه 2 ترا بگیرم به نظرت ؟ 1 ترا بگیرم بهتره یا 2 ترا (sm169)
از نظر این میگم که خراب نشه زود