خوب بود (sm120) بست افر یه روز تو شوک بودم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بود (sm120) بست افر یه روز تو شوک بودم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسنگی به نتیجه کنکور = مهندسی پزشکی + امنیت + شبکه (sm120)نقل قول:
نه کلی من گفتم موسیقی ما رو که میدونم جریان چطوریه (sm70)نمونش الان کامنتای زیر پست اینستاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا کسی از کلنجار یاد نکرده پیانو آخرش روانیه
آواتار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سن و سال من میشه برنامه نویسی یاد گرفت با کلاس و اینا یا توی فاز شبکه کاری از پیش برد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جواب قبلی بود(sm120)
جفتشُ خیلی دوس دارم(sm120)حالا این یکی هم وقت کردی ببین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم طرفدار کامنتای حسین در مورد فوتبالم ولی درمورد ایکر و دلبوسکه و پپ و بیلسا و لوپز و دیماریا و خامس و انجلوتی زر میزنه (sm120)نقل قول:
چپ و راست اتوبان (sm54)نقل قول:
هیچ وقت واسه یادگرفتن دیر نیست (sm120)نقل قول:
من تازه میخوام برم سمت علایق (sm120)