قشنگ یه چند سالی برا خودشون خریدن ..
نمایش نسخه قابل چاپ
قشنگ یه چند سالی برا خودشون خریدن ..
سردارو تحویل دادن برا خودشون جون اضافه خریدن الان با این گندی که زدن همه چی برگشت به نقطه صفر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظر تماس از یه دخترم امروز مزاحم ببینم تجاوزه ..
فک می کنی مردم انقد ابله هستن که اسم این جنایتم میزارن اشتباه آدمی زاده اشتباه می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون مردمی که ریختن دنبال جنازه .
جنازه در جنازه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیگیری کن ببین این خبر هک از روی تماس درسته یا نه... چندتا از بچه ها هم اسکرین گرفتن از گوشیشون.. ی شماره تخمی بهشون زنگ زده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم نمیخواد ..
آقا منم از کالیفرنیا زنگ خورد گوشیم ج دادم کسی حرف نزد . البته پریشب بودانقل قول:
امکان داره کار سینجول باشه ..
اخه تو مث من پول داری؟؟ ی قرون تو حسابت هست مث من که هکت کنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا وویس گذاشتن که چه جواب بدی چه دوباره خودت تماس بگیری جواب بدن... هک میکنن.... فقط من موندم چجوری هک میکنن(sm98)ولی اینکه اینهمه زنگ زدن با شماره های خارجی مثکه خبریه