عینهو واسه منه فقط واسه من وایرلسم داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عینهو واسه منه فقط واسه من وایرلسم داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه عمل جراحی دارید میکنید(sm120)نقل قول:
(sm120)اسکار امسال چقد بخندیم
باع (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فیلم مضخرف بوووووووووووووووووووود!!! اخر فیلمم همه پا شدن نذاشتن آهنگو گوش کنیم درست!! ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اههههههه(sm2)
بیا بهت مودم وای فای بدم (sm120)نقل قول:
تقدیم به دوستای عزیزم (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)ولنتاین
الکی مثلا دوستون دارم (sm70)نقل قول:
ممر رفته تو غار
هیچوقت تو این تاپیک از ولنتاین و این سوسول بازیا حرف نزن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا چرا اهنگ لو نمیره
فقط اینو بلدین که همیشه بزنید تو ذوقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر واسه ضبط مرد خیابانی رفته کانادا پیش پایگان
مردک بی احساس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی این همه ادم یکی نرفته ضبط کنه ؟(sm120)
اگه ایمیل کردن برات درنگ نکن (sm120)نقل قول:
سینجول باید دست به کار بشه! (sm120)نقل قول:
(sm27)
ما را چه به ولنتاین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب شانس اوریدیا (sm120)سیانکی تا دقیقه 60 نمیدونست به کوادرادو میگفت گواردادو (sm2)
کجا زدیم به ذوفت ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکول در لباس هندی
منکه تو عمرم سینما نرفتم فقط یه دفه بچه بودم زوری با مدرسه رفتم(sm59)
مردیم تا بردیم...(sm120) ولی خدایی این بردا خیلی میچسبه (sm120)نقل قول:
اول که گفتم مسایو تموم میشه بعد ماتیچ زد 1 متر پریدیم هوا بعد دیدم افساید هر چی فحش بلد بودم نثار ایوا کردم (sm120) باز وقت داشت تلف میشد داشتم فحش میدادم بعدم که گل و بومممم
(sm120)
این که خوبه بازی قبل بالاپور بهش میگفت اکه (sm2)
سیو پیتر (sm54)
هدیه روز عشق پاک کنسرت شاد رستاک 23و 24 بهمن در اراک (sm120)
سینجول از کنار کعبه از البوم 13 کیفیت 510 کشیده بیرون یه اهنگ از سینما دراوردن که چیزی نیست (sm120)
سینجول اینهمه راه رفت اونجا یه شفاعت نگرفت
لوکاکو چجور اون توپو گل نکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فابرگاس اومد تو تیمتون بهتر شد این رمی هم زیاد جالب نیست از اول دروگبارو بزاره بهتره (sm120)
تازه اخرش خود سیانکی به خودش تیکه انداخت گفت حالا که اومده چلسی از این به بعد دیگه کسی کوادرادو رو با گواردادو اشتباه نمیگیره (sm2)
(sm2)
نوید نامزدشُ میبره (sm120)نقل قول:
سینجول اس داده از صبح پشت پرده قایم شدم آهنگو ضبط کردم ولی نمیتونم بیام بیرون
جان من این ممر اسکلو نیگا الان وقت کس چرخ زدن بود دیوث
براش نمیصرفه (sm120)120 تومن باید هزینه کنه فقط بلیط بخره تا بخواد تا مجتمع ستارگان بره و توراه هم ببرش یه قهوه ای چایی ای چیزی بزنه حدود 180-90 پیاده میشه (sm120)نقل قول:
اخرش هم غلومی میزنه (sm120)
زوما که عصمت لوکاکو رُ به باد داد (sm59)دیوث خیلی خوبه (sm120)نقل قول:
فابرگاس موتور چلسیه نظم میده به بازی نباشه خیلی تاثیر داره حضورش چون رامیرز تو بازیسازی تقریبا صفره (sm120)
دروگبا هم نفس نداره دیگه همون اخر وقت بسشه(sm120)
تموم شد دیگه دیگو (sm19) برمیگرده و رحم نمیکنه به کسی (sm120)
یا شما زوما رو بدین ما یا ما واران و بدیم به شما (sm120)عنش به کیهیل میارزه (sm120)نقل قول:
یکی به ممر اس بده بره میلشو چک کنه