کیفیت افتضاح. سانسور که چیزی نداره سانسور کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیت افتضاح. سانسور که چیزی نداره سانسور کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه وزیر ارشاد گفت فیلمش با سانسور میاد رو پردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بعضی وقتها نمیشه اسپیس زد تو ادیتور. میچسبه نوشته ها (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن مرتبه چیزی که دنبالش بودم دیدم از باقی جاها ارزونتر زده
(sm169)نقل قول:
(sm2)
میشه کمک کنین
میخوام سایت dlera عضو بشم تصویر چالشی رو چجوری وارد کنم قبول کنه دوتا تصویر میده هرجوری میزنم قبول نمی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همین دلیلی که الان برات با رنگ قرمز مشخص کردم ، طرز فکر طرفدار یک خواننده رو در سال 2016 میلادی مشاهده میکنید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیامین - محسن یگانه - گروه سرود - حمید عسگری و ... هر کی از ایران رفته به اصطلاح شما خارج کنسرت گذاشته ، دیگه فکر نکنم از اینا سخیف تر کسی باشه که بخواد بره جایی کنسرت بزاره و البته سالن رو هم پر کنه
حرف حق (sm30)نقل قول:
همچین میگه سالن رو پر کرده انگار استادیوم تنیس دبی رو پر کرده دیگه پرکردن کاباره تهران رو عباس قادری هم میتونه خیلی راحت انجام بده