(sm88)فصل دوم ستایش
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm88)فصل دوم ستایش
قرص تقویتیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داروخونه هم می فروشن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شنیدم طبیعی ویتامین و پروتئین بدن و تامین کنی ، اگرم دیگه تمرین نداشته باشی افت نمیکنی. ولی اگه با دارو باشه افت میکنی
(sm55) رمزی اسنو با جان اسنو چه نسبتی داره
تو آمریکا به این طوفانها میگن: آخجون داره باد میاد بریم بادبادک هوا کنیم. بعد اینجا کشته میده
(sm97)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید از اونا بپرسید که شنیده ها رو دیدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پیشنهاد میکنم ایران زن و بچه ولاسکو رو گروگان بگیره، بگه باید برگردی دوباره سرمربی تیم ملی والیبال بشی. راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه
ایران همیشه ی خدا بد شانسی میاره ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]