آقا من عذرخواهی میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط بالا رو چک کردم نرفتم تو لیسته پایین(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من عذرخواهی میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط بالا رو چک کردم نرفتم تو لیسته پایین(sm10)
آخه اصلا قرار نبوده امشب پخش شه pmc سوتی دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میاد عباس جون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون موقع که چک کردم کلیپو نذاشته بودی تو محبوبا نبود
چقدر شلوغ میکنین شماها پخش بشه یه بدبختیه پخش نشه یه بدبختیه دیگه (sm2)
حتما باید از تو اجازه میگرفتن لابد دمش گرم که یه روز زودتر گذاشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)( sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجممو حروم کردید اینکه قبلا اومده بود(sm209)
تو 1 ساعت من میارم میکنم میبرم چی میگی تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم به این pmc (sm102)نقل قول:
فاک (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]