من کلا اهل قهر کردن نیستم.
مگه بچم که قهر کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
من کلا اهل قهر کردن نیستم.
مگه بچم که قهر کنم.
آقا مث اینکه باید این پامم عمل کنم واقعا خسته شدم.
ناخون رفته زیر گوشت...چند بار با تیغ بریدم از زیرش در آوردم الان دیگه خیلی وخیم شده
افرین افرین (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه ویندوزی که گردو میزنه چه فرقی داره با این سایت ها . همیناست دیگه اونم دانلود می کنه می فروشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Muazzez Ersoy
ببین خیلی ناجور ناخونت رفته زیر گوشت فقط اگر اب میده فقط پودر خشک کن بریزی روش خودش خشک که شد میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هیچ عنوان عمل نکن که خطرناک هست فقط همین کاری که گفتم بکن برو داروخانه یا دکتر بگو انشاا... خوب میشه
اونم کوووون خوبی داره خخخخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فرق میکنه ... چون سایت ها بعضی وقتا درست اکستر نمیشن یا مشکل تو پارت ها بوجود میاد دوباره دانلود مکافات دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی گردو کامل هست و تو شهرتون میفروشند بخریش بهتر 5000 هزار تومان خوبه
شبا دستش بنده تمرکزه داره (sm2)نقل قول:
تو فقط از خواننده ها بدنشونو برانداز می کنی (sm59)نقل قول: