پوچه .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
پوچه .. (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فسیل من 3 روز پیش نصب کردم ..
چه تنظیمی داره پریشان (sm132)
الان زدم تو فاز کروم .. :l
به زیر لب چه میخوانی ... (sm50)
شیدایی .. (sm157)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب یراحی نیاد خیلی ستمه
بیا بیا ..
درا درا ..
عجب عجب ..
بیبین بیبین ..
شیداییییییییییییییییییییی ی .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصحاب کهف اینا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یادم رفته خو مال 12-10 سال قبله، دیگه پیگیر کاراش زیاد نبودم از اون موقع به بعد
راست میگین تو ویکی پدیا هم الان چک کردم همینو نوشته ولی فقط خودکشی ممنوع را گفته لو رفته کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم تو سی دیه نفهمیدم چی به چی شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سودایی هم میتونست بذاره بهتر بود .. (sm157)
ویرونه شاه مقصود(sm88)
ویکیپدیا فقط چیزایی که از فوک استارا میگه درسته ..
فوک استارا (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچگیای جانی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فوت خورشیدو خاموش میکرد .. (sm74)
(sm41)
هی سرفه های پر از دود .. (sm50)
دوا خونه هاااااااااااااااااااااااا ااااارو .. (sm74)
3*4 رم .. (sm74)
تو دقیقه 5:4 ترک شاه مقصود هنرنمایی عادل(sm88)
احسنت ..
(sm51) این کیست این
از البوم سیر نمیشم نمیذاره گیم اف رو ببینم (sm81)
الی آب دهنش راه افتاد (sm2)
Id ش هه اون بالا زده دعوت کنم بیاد مجمع ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود هیچ نمیمانم .. (sm74)
آقا الان تو تاپیک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لینک خودکشی ممنوع اگر هست لینکش رو لطفا بدین که زحمت نشه برام آپ کنین (sm121)
دو تای دیگرو از همین آرشیو سایت بگیرم خوبه دیگه کیفیتش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بگیر
بیا 320 خودکشی ..
تریاق خیلی فضای سنگینی داره ! هم ترانه هم تنظیم (sm178)
دستات خجالت میکشیدن تو جیبت چیجو میگه خو .. (sm74)
با خرید قانونی آلبوم «امیر بی گزند»، حامی محسن چاوشی و هنر این خواننده باشید و از دانلود غیرقانونی آن خودداری کنید.
نقل قول:
دارم میگم مثلا آلبوم سپیده دم مهستی که تو میگی چطور 320 منتشر شده
کیفیت Wav رو میزنن داخل سیدی اورجینال که 1411 کیلوبایته ....اونوقت 320 فقط 320 کیلوبایته
الان فهمیدی ؟ (sm2) کیفیت Wav رو ریپ میزنن یا تبدیل میکنن به MP3 128 یا 320
صدایی که تو خود سیدی وجود داره 1411 کیلوبیته 5 برابر 320
از سرنوشتت .. (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)
فرار کن .. (sm74)