اووه، صاحابش اومد فرار کنم(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اووه، صاحابش اومد فرار کنم(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر امروز پشت سرت غيبت کردم. حلالم کن نرم جهنم(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm331)(sm331)(sm331)
(sm224)(sm224)(sm224)
(sm127) عشق پرسپولیس (sm127)
سهند امشب تو اس ام اس نود ب سپيد رود راى بده(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مَردُم چه زنایی دارن (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی (sm10)
چند تا از آهنگ های آلبومِ راهِ من داریوش رو هم ابی اجرا کرده !؟ (sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Edith Piaf (sm10)
آزانس شیشه ای (sm81)
مجید انتظامی
(sm50)
- (sm50)
06 Enghelabe Darou
(sm1)
چه احساسی ریخته تو این تراک
فقط خود راه منو خونده تا جایی که اطلاع دارم...نقل قول:
جان عزیزتان تراک 02 پرواز / آلبوم اژانس شیشه ای رو گوش بدین (sm74)
اینا رو چند سال پیش و پارسال گوش دادم . امسال م تازه پلی کردم برام تازگی داره . (sm50)
پلی آل کنین (sm50)
من به دنبال تو با پای برهنه
تو جوونو تازه ای من پیرو کهنه (sm81) (sm88)
سهند ، ساسان ، صابر
مغازه گرفتم
اسم بگید و چندتا طرح واسه دکور داخل بگید ...
تا مقایسه کنم با ایده های خودم
اسمی که خودم انتخاب کردم کلاغ سفید تشریف داره با این لوگو
اینم طرحی دکوری که داخل میخوام بزنم
در جریان باشید که با فروشگاه نرم افزار کامپیوتر ، فیلم و موسیقی و تعمیرات کامپیوتر و اسمارت فون طرف هستید
- (sm50)
(sm27)
بعضی از مردم دور از جون شعورشون اندازه بز هم نیستش.
قشنگ به آلزایمر گفتن بیا برو توش سفید برفی بیا بیرون.
مگه همین چند روز پیش پلاسکو به فنا نرفت؟
تابلو گرفتن دستشون عکس قالیباف.
ااین آقا همونی بود که تر زد به پلاسکو بعد یک هفته و نیم طول کشید گندکاریشو جمع کنه
چقدر میثم باید از دست این جماعت بی عقل حرص بخوره ناموسا؟
(sm117)
(sm70)(sm128)
- (sm50)
(sm132)
- (sm50)
(sm2)
واترکستم از گرما برررررررره(sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی .
زحمتِ آپلود این قطعه رو هم می کشی !؟ (sm10)
راستی اون ورژنی که با تنظیم علی رضا افکاری از آلبومِ جانِ جوانی هم منتشر شد رو داری !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی ! (sm19)
بذار یه سرچی بزنم به بینم چی به نظرم میاد . (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه همه یِ اینا با هم میشه !؟ (sm54)
تعمیرِ اسمارت فون هم بلدی نا قُلا !؟ (sm59)
مثلا این جوری که رنگِ روشن و تیره با هم استفاده بشه به نظرم با حاله .
بسلامتى ميلاد(sm10)
کلاغ سفيد ى کم مخوفه(sm25)
دکور هم روشن بزن که مشترى با ى روحيه مثبت بياد
اسم هم ، همون کلاغِ سفید که گفتی خوبه . (sm10)