یه سوال : پینگ چیه ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال : پینگ چیه ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابر داریم اما بارون نه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پینگ میگیرم جواب درست و حسابی نمیده و باعث شده چیز شکن کار نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای مهندس با 30سال سن ب ننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با پشتیبانی حرف زدم میگه تو عمرم همچین چیزی ندیدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
یکی توضیح بده من قفلم الان (sm88)
32 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب ن ؟ خو درست حرفتو بزن من ناراحت نمیشم
الکی نیم ساعت داشتم خرش میکردم(sm120)لاشی از اول نگفت اینو پاشم بیام خونه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خودت فشار نیارنقل قول:
یه چیزایی از پینگ شنیده بودم ، میخواستم ببینم چیه و به چه درد میخوره
بچه ننهنقل قول:
گفتم الان بگم تاپیک خدافظی میزنی(sm59)
همین یه قلم باعث مشکلات عدیده ای تو وصل کردن ***** شکنم شدهنقل قول:
برم بزنم ؟(sm70)(sm120)نقل قول:
تو مگه بچه ی ننت نیستی ؟(sm120)