اون مبین بود (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون مبین بود (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا مبین رو بیامرزه (sm30)
ها پس مشکل از شیلفر فکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
27 دقیقه ·
آلبوم برادر و دوست عزیزم، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هم منتشر شد. به محسن و تمام همکارانش برای این مجموعه محترم تبریک میگم. شباهت محسن با اغلب آثار این مجموعه برای من بسیار لذت بخشه.
قطعه وصیت رو بسیار دوست دارم.
لطفا نسخه اصلی رو تهیه کنید.
با یه خدافظی خوشحالمون کن(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه خلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره رفیقم درست صحبت کن(sm59) اون روز صحبت میکردیم گفتم بیا تاپیک بزن ارسالاتو برگردونن اگه ندادن خدافظی کن(sm2)نقل قول:
باشه بهش بگم (sm120)نقل قول:
آخه تو که نصف ارسالات نقطه بوده چرا ؟(sm120)
(sm2)
تو عقل کلنقل قول: