دندونم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دندونم (sm81)
(sm59)اشترم فصل دومم بزن اگر وقت کردی
سه چهار تا طرح زدن یکی از یکی تخمی تر ، چیکار باید کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی امکاناته واسه خارجیاس (sm70)نقل قول:
این حرفا چیه سجاد جان خیلی لطف داری نوکرمی ، خاکی پایی ، فدام شی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کاور ضربان قلب درسته عام پسند نبود ولی خیلی به مفهوم شعر نزدیک . اصلا خیلی ها متحول شدن اون طرح و دیدن (sm59) من تنها بدی دارم اینه که مفهومه کار و فدای زیبایی نمیکنم (sm59)
نه دیگه کو بسیار کلمه ی زمخت و خشنی است و به الی نازمون نمیایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)شیش فصله دیگه چیکا کنمنقل قول:
کاری به مفهومش ندارم ولی اون دیگه خیلی ساده بود ، مطمئن باش اگه اون میشد کاور اصلی ، 99 درصد اعتراض میکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونو که اصلا واسه یچیز دیگه زدم . شهاب میگفت ایده دادن سخته گفتم کی گفت سخته 1 مین فکر کردم اینو سریع زدم. دادم پیج کافه که حروم نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)ولی خوشم میاد بهادُر خسته شد از خوندن مطالب مجمع و حضور بین مهمونا
تصمیم گرفت یه مجمعی رو ببره تو تیمش این یعنی وحشت از مجمع(sm59)