تو پُر چيست ؟
همو گامبوي خودمونه كه نمي خواد با واقعيت كنار بياد !
نمایش نسخه قابل چاپ
تو پُر چيست ؟
همو گامبوي خودمونه كه نمي خواد با واقعيت كنار بياد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت (sm120)
خنده بر هر درد بي درمان دواست . حالا داروهاي صابر و يكي دو تا از بچه هاي ديگه قويه ، داروهاي من يكم ملو تره (sm30)
صابر که پُستاش از دارو گذشته (sm120) داروهای مادر جان همیشه اثر بخشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخلاقشو بذار كنار پستاش ببين چه معجون شادي آوري ميشه براي كاربرا راست ميگي از دارو گذشته لامصب درمانه (sm59)
معجون تحریک کننده هم هست (sm120) همه چی داره (sm120) دارو تحریک درمان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مرگ(sm39)
(sm83)نقل قول:
نقل قول:
كتك ننه گُله هر كي نخوره خُله(sm59)
صداي علي رهبري رو دوست ميدارم (sm127)
من همینطورم خُلم (sm2) حالا بزن شاید برعکس عمل کرد عاقل شدم(sm120)نقل قول: