نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزديك بودي ميومدم كمكت (sm2)
تو توي نتم كه نباشي محل نميذاري (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزديك بودي ميومدم كمكت (sm2)
تو توي نتم كه نباشي محل نميذاري (sm2)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
دخدره پست گذاشته بود حوصلم سر رفته
وآسش کـامنت گذاشتم کلشو بگیر باش بآزی کن
بلآکم کرد
کلش اف کلنز بآزی خوبیه که چرا ناراحت شد : |
دلهـره یعنی
میآنه یک جمآعت چـآدری
دلبرهـ چـادری ات را ناگهـان گم کنی ...
اینو از گروهـ بسیجیـا پیچوندم چه پستآیی میزارن لامصبآ : |
میدونین به آخرین حموم دآماد قبل از ازدوآج چی میگن ؟
ـقة الودآع
سعي كنيد اطرافيانتان را خوب بشناسيد و آنها را به سه دسته تقسيم كنيد :
خوديا، نخوديا، بيخوديا
با خوديا صميمي تر و مهربانتر باشيد
به نخوديا فقط لبخند بزنيد
و از بيخوديا دوري كنيد.
"روان شناسي فوق مدرن"
همچين ميگن زنهاي امروز همش سرشون تو گوشيه و به زندگيشون نميرسن،
انگار يادشون رفته زنهاي زمان كودكيمون، تلگرامشون تو كوچه بود
چند تايي مي نشستن، انچنان محو غيبت ميشدن كه بچه هاشون،
يا گم ميشدن يا از رو بلندي تف ميكردن رو مردم...(sm2)
معلم: اگر 1500 تومان خريد كنيد و 2000 تومان پول بدهيد، چقدر بايد پس بگيريد؟
پوريا: 750 تومان
معلم: چطور حساب كردي؟
پوريا: چونه زدم!(sm2)
*144*جنتي#
را وارد كنيد و 20% عمر شگفت انگيز بگيريد
"نميرسل"
این دفه اره :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره روغن نکبتیِ :|
405 موتور tu5 :| خیلی خسته ـم کرد توی این هفته... تا حالا اینطوری بازی درنیاورده بود... دیگه داره میوفته توی خرجای کمرشکن :|
دل كه مي دهي بايد دل بگيري...
وگرنه؛
تو بي دل مي شوي و او دو دِل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
پسرتم بیار نت که از ما الگوبرداری کنه مثل باباش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه زاویه کیون و کولر در یک راستا نیست؟ (sm120)
از من میشنوی بیخیال میتینگ شو... آخر عاقبت نداره... کسی هم نمیاد... همین منو ببینی واست کفایت میکنه (sm59)
ژنتیکیِ عزیز من انقدر خودتُ توی آینه برانداز نکن (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابرم سگارو... یه خواهرم داشتن که میتونیم نقششُ بیت آتی و عاضاده به مزایده بذاریم (sm2)
نه آقا نقش سگارو بدیم به میلاد که زومبه رو هم مثل سگ خودش بزرگ کنه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
(sm120) خیلی هم عالی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تا مادربزرگ شدن چند ماهی مونده... اسی گفتی کاکل زری ـتون کی از راه میرسه؟ (sm127)
نقل قول:
بابا من نقلام بالا پايين ميشه ديگه توو هم نميره كه تو چرا نقل منو احسانو ادغام كردي ؟(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm120)نقل قول:
صابر مياد نويد ميره
نويد مياد صابر ميره
من فكر مي كنم چشم ديدن همو ندارن شما چطور ؟(sm59)
واجب شد یه گفتمان جدی باهاش داشته باشم (sm27)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2جیگرگوشه در یک تاپیک نگنجند (sm120) اگه میخواید صابر بیاد من باس برم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شکر (sm19) سرت سلامت عزیزم (sm134) 5شنبه صبح بیام؟ چقدر راهِ؟ (sm120)نقل قول:
نتُشش زجرتُشش کن (sm2)
عزیزم خودم میام ور دستت قول میدم 2تا شلوار بفروشی من شاهد باشم کارُ یاد بگیرم (sm2)نقل قول:
يكي جيگر سفيده يكي جيگر سياه (sm2)نقل قول:
نه منظورم این بود که با به دنیا اومدن کاکل زریِ اسی مادربزرگ میشی (sm120) حاواسم بود درست نقل گرفتم (sm59)نقل قول:
یه تعارفی زده من جدی گرفتم چش نداره ببینتم تازه اگرم جلو شما هنوز میگه بیا واسه ترس از آبروشِ (sm2)نقل قول:
بفروشش پس!نقل قول:
خودمونیم هااا چقدر شما سر ماشین های ما حرص خوردی مادر!!نقل قول:
خداوند شما رو برای ما نگه داره!
تو منو می دعوتی اونجا ،خو خودتم راه نمیده که(sm2)نقل قول:
من جیگرسفیدم که انقدر دوسم داری (sm2)نقل قول:
چی بگیرم به جاش؟ دوسش دارم نکبتُ تا حالا خیلی خوب بوده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یه بحث دیگه است!نقل قول:
تازه بردم بیمه ـش کردم اگه چیزیش شد خسارت بگیرم (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا اینو بخون (sm70)نقل قول:
اگه تنها برم ممکنِ بتونه راهم نده... ولی دو نفری بریم چنان میره تو پاچه ـش که جای گفت نمیمونه واسش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که چشمم آب نمیخوره ماشین ارزون بشه ولی اگه شد سعی میکنم با پارس tu5 عوضش کنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تنها برو که بتونه راهت نده بخندیم(sm2)نقل قول:
منم بعید میدونم ارزون بشه عموم نزدیک20 سال میخرید و میفروختنقل قول:
منم نزدیک 7 سال پیشش بودم. ماشین هیچوقت ارزون نشد! شاید مقطعی افت میکرد ولی ارزون شدنی که الان مردم در موردش حرف میزنن هیچوقت!
به اینم فکر کن که تنها برم و راهم بده و کـ*ـون سوزیش بمونه واسه تو که نیومدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]