سایت خراب شده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت خراب شده بود
ی ترانه حس خوبیه مهدی کساییان ب نصف ترانه های آلبوم تجربه کن می ارزه...حیف اون 7تا ترانه ک کنسل شده(sm25)
خاک یعنی(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
فک کنم همین بی کیفیتشو پنجاه بار گوش دادم خیلی ساده ولی پر از احساس. کافیه یه لحظه فکر کنی اینو شادمهر میخوند....نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا عالی می بود!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر هم مهدی کسائیان توی کَپشنی که زیر پست نوشته تیکه انداخته!(sm30)
کامنتام جالبه! گفته گویا دیگه خودشون دست به ساز نمیشن! :)
هنوزم اون ترانه ها دست شادمهره... امیدوارم بعدِ آلبوم یکی یکی روی اونا کار کنه
بعضی وقتا حواست باشه نقش دشمن شادمهرو بازی نکنی! خب قلب من سبکش ریتمش همچین ترانه ای لازم داشت بنظرت رو ملودی قلب من یه ترانه مث تکرارم نکن یا سرنوشت بود خنده دار نمیشد! محرابی ترانه سرای سرنوشت و تکرارم نکن و تجربه کن و.... هم هست بدون تعصب خاصی میگم جزو ترانه سراهای سطح اول شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود درست میگه هیچ وقت هم دشمن شادمهر نیست اگه هممون دشمن باشیم اون نیستنقل قول:
در جواب توضیحاتت باید بگم چه نیازی به این ملودی ضعیف بود که شعر به این ضعیفی روش بنویسن؟
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا اشتباه محضه روی ملودی ترانه بگند چون افتضاح میشه بخصوص ک سازندش این اساتید باشند(sm120)
فقط با تو عشقم هم رو ملودی ترانه گفته بودند(sm25)
قلب من به مراتب سطح بالاتری داره از شیلا و بیا اینجا و امثالهم
هر چند که بازم در سطح شادمهر نیست
اگه حال نمیکنید با این تیم و گروه قطعا با آلبوم تصویر هم حال نمیکنید چون بیشتر کارها بازم با این تیمه
از لحاظ شعری بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند ضعیف ضعیفه دیگه توجیه نداره بیا اینجا ضعیف بود قلب من هم ضعیف بود
ولی اگه موزیک بی کلام شیلا و قلب من رو با هم مقایسه کنی میبینی تو موسیقی زمین تا اسمون فرقه
واقعا میلاد هاشمی در حد شادمهر نیست
حال نمیکنیم ولی فعلا مجبوریم تحمل کنیم..انشالله بعد این آلبوم این عوامل گورشونو گم کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
در تایید حرفت، شادمهر اگه ترانه ضعیف هم داشته باشه یه تنظیم میزنه که کلا همه چی رو بشوره ببره :)) یه تنظیم خاص و مدرن و تَک!(sm82) هنرش این بود قبلاً! ملودی و تنظیم، نه خوانندهی صِرف.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش :) : الان شیلا رو پلی و با قلب من مقایسه کردم، شیلا ملودی و تنظیمش عالیه واقعاً! چه گیتاری میزنه ۱:۳۵ (sm127)
به به به این سرنوشت..صدا و ملودی بی نظیره..داداچم شادمهر
شادمهر بیشتر از سه تا ملودی داره یا نه؟نقل قول:
منم چون میدونم دشمن نیست اینو گفتم. الان چند وقته فقط از شادمهر ایراد گرفته میشه اینجا. چیزای خوبم باید دیدنقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست ساقی این تتلو اوسکول کیه... چی میزنه ک آنقدر ...شعر میگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یعنی حق مطلبو ادا کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلا داشت ویدئو میشد توسط الک که با طوفان که تقدیر به پا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر شعر سطحی شیلا کنسل شد
الک کارتیو گفته بود شیلا یه کار پر انرژی و با نت های کشیده هست که قدرت خوانندگی شادمهرو نشون میده
کاش شادمهر ی کاری کن+ترس+طرفدار رو ویدئو میکرد چه ویدئویی میشد ساخت با این سه تا آهنگ.
فدات(sm93)نقل قول:
به امید اهنگسازی و تنظیمهای خود شادمهر در اهنگهاش
ولی خوشبین هم هستیم به البوم تصویر با وجود اهنگهایی مثل سرنوشت و اعتراف و نقطه ضعف و تصویر و غیره
ترس خوب در می اومد ویدیوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بی من
موزیک ویدیوی بعدی شادمهر
احتمالا ۱ ژانویه
و یه چیز عجیب اینکه
ملودی و تنظیم تماما کار خودشه
البته اینم احتمالا.،،
ملودی: وحید پویاننقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم: احتمال زیاد میلاد هاشمی
کارگردان: سینارت
چقدر یه نفر با این همه توانایی تو موزیک میتونه انقدر متواضع باشه!
میگه اونقدرا اعتماد به نفس ندارم!
گفته بودم ویدیوی بعدی نقطه ضعف نیست
هنوز هیچ منبع رسمی نگفته ویدئو بعدی کدومه...اینا همش حدس و گمانهنقل قول:
پس فاتحه این آهنگو باید خوندنقل قول:
(sm2)
نگاه کنید دم دستگاه تنظیم کننده مارو(sm2)
گفتن تنظیمی تو البوم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
To B Man
من از آیندهٔ بی تو من از هر ثانیه بی تو میترسم
داری بی من کجا میری از این که تنها بمونی میترسم
@OfficialShadmehr
خخخخخ(sm120)نقل قول: