ساسی دیوث چرا نظرت به نظرِ آغا نزدیک نیست !؟ (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
ساسی دیوث چرا نظرت به نظرِ آغا نزدیک نیست !؟ (sm98)
(sm2)
صابر کلاغ سفيد بااون فروشگاهى که مى خواد وا کنه جور در نمياد!!!
ولى اگه تصميمشو گرفته همين اسم باشه، بايد رنگ تيره و سفيد بزاره و دگه روشن معنايي نداره!!!! مث دکورى که خودش انتخاب کرده !
اين نوع قفسه بندى بنظرم جالب نيس, چون دراين نوع چينش ها اجناس خيلى شلوغ بنظر مى رسه و تفکيک خوبى نداره و ازاونجايى که مشکى درنظر گرفتى به چشم نميادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظرم من اين سبک دکور خيلى بروز ترر و مشترى پسند تره... البته بافسفرى مخالفم و قرمز و سفيدرومى پسندم!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دکورجلو ويترين خيلى بهتر مى تونه باشه
البته ساسی خودش کافی نت داشته و تجربه اش از من بیش تره (sm59)
شيرت تو تجربياتم(sm19)
البته ميز و صندلى ما کلا نارنجى بود!!! و البته باسليقه من سازگار نبود اما خب قانع شدم!!!!
(sm50)
اینجا کسی هست لوگو طراحی کنه ؟
دلم به گلم خوشه پشتِ پنجره (sm50)
صادق واحدی - استرس
الان آپ میکنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه صابر اینو ندارم!
به شخصه معتقدم این ورژنهای لو رفته بهتر از نسخه ی نهایی هستن...شما حریق سبزو ببین انصافا از ورژن نهایی بهتر نیست؟
میلاد داداش تبریک میگم
امیدوارم کارت رونق داشته باشه (sm93)
در مورد اسم به نظرم همون اسم خودتو بذار (sm132)
یا فامیلیت که شناخته بشی تو بازار (sm120)
صابر یسری آهنگ از ابی هست شاید نداری...
پیر 9:52
سرباز
اینارو با چنتا دیگه یجا آپلود میکنم امشب میدم بهت.
دیگه دل با کسی نیست
دیگه فریادرسی نیست
آسمون ابری شده
دیگه خار و خسی نیست
(sm170)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی (sm127)
بچه ها اون نسخه ای که از آلبومِ جانِ جوانی دزدی منتشر شد رو نه دارین !؟ چند تا تراک بودن !؟ (sm51)
- (sm50)
ناهید دایی جواد (sm50)
#یاد_آر
(sm50)
انصافا موندنم چرا انقدر جاهل زیاد هستش (sm1)(sm178)
جاهل يا جا کش(sm120)
هميشه اقليت تاوان حماقت اکثريتو مى دن(sm50)
زياد حرص نخور داداش... تا بوده همين بوده
یک در صد احتمال داره این مستند برای دانلود گیر بیاد !؟ (sm29)
American Fugitive The Truth About Hassan 2006
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داوود صلاح الدین در سال 1380 در فیلم سفر قندهار به کارگردانی یِ محسن مخمل باف در نقش یک پزشک انسان دوست بازی کرد . (sm54)
(sm81)
تف (sm3)
یعنی منی که با ، فیلمِ بای سیکل رانِ محسن مخمل باف زنده گی کردم باید باور کنم که مخمل باف با قاتلا دستش توی یه کاسه ست !؟ (sm77)
چرا مرگ نمی رسه !؟ (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی کو تورنت رو یه چکی بکن به بین این فیلم گیر میاد . (sm10)
رديفش مى کنم(sm10)
مجید مجیدی رو که می شناسینقل قول:
یکی از اون نون به نرخ روز خورای ج...اکش تشریف داره که دومی نداره ، یه زمانی خودش جزو گلادیاتورها بوده و الان شده سینماگر مولف
سرویس شدم ...
به تمام معنا ...
استاد محسن نامجو - بگو بگو ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این سیستمِ کثافت که هنر رو هم مثله جامعه تا خِر خِره توی گ . . فرو بُرده (sm50)
بنده پول و قدرت(sm50)
مهران عبد شاه با یه دونه آهنگِ دختر ایرونی ، شرف داره به تمامِ این هنر بندانِ شیری (sm118)