مرو کعبه خرابات است امروز
حریف قاضی و ساقی امام است ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرو کعبه خرابات است امروز
حریف قاضی و ساقی امام است ... (sm50)
برو عطار کو خود می شناسد
که سر بر کیست سرگردان کدام است ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش به سوی نوستالژی با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]... (sm74)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب که شی فوکی خو من میخواستم میذاشتم خودم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو فوکی منم تا حالا 3 تا مدل خریدم از اینا ..
دلیل نمیشه خیلی خوب باشه چون تو گرفتی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که با این برگریزان روزو شب سر کرده ام(sm50)
میخونه ی بی ساقی مثل شب تاریکه
وقتی که تویی ماهم خوشبختی چه نزدیکه
یار دل زارم باش آرام و قرارم باش
پاییزُ بگیر از من خورشید و بهارم باش ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]