وکال شاهین (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وختا صدا گم میشه
هیچ که هیج ترامادول بهتر بود (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
وکال شاهین (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وختا صدا گم میشه
هیچ که هیج ترامادول بهتر بود (sm70)
امیر کاور نداره؟ البته منظورم کاور عوامل(sm120)
من نگفتم ترامادول گفتم هیچ ، این البومش هم که همه میدونن نسبت به بقیه بدهنقل قول:
کدوما واسه مریم هولست؟؟(sm120)نقل قول:
- (sm50)
خوشم نیمد فقط حاشیه میسازه واسه خودش اخیرا(sm98)
تو با حاشیه چیکار داری فنش که نیستی مثل ما شنونده ای دیگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو میگم قبول داری این البوم از ترامادول یا هیچ پایین تره؟نقل قول:
خوب دیگه پ چرا میگی این نظر تو ست (sm120)نقل قول:
دلم میسوزه پتانسیلش بالاس حاشیه میسازه تمرکزشو از دست میده میشه این..در حد خودش نبود این البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]