آره بابا کی زنشو به ما میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بابا کی زنشو به ما میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس جمهوری که گفت ما هنرمند و کتاب و فیلم توقیفی نداریم پس چرا اسم روزبه بمانی تو آلبوم نیست ؟؟؟؟؟؟؟ دولت تردید و فریب.
محیط هنر باز هم امنیتی نیست جناب رییس جمهور حقوقدان دکتر ح-ر ؟؟؟
وای شارزو نگاه کردم 100 مگ مونده (sm81)کوفتشون بشه 6 گیگ تو 14 روز اخه من اصلا چیزی دانلود نکردم
اسیاتک خیلی دزد شده
باشه لحاظ میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی تو دلش نیست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رک بودنش خوشم میاد
69 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مث تو مرفه بی درد بودم تا 60 سالگی اسپم میدادم (sm2)
آقا سياسي نكنيد قضيه رو
اينجا جاسوس زياد ِ
مگه نميدوني ؟
یکم نگران به نظر میومدی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نميدونم والا (sm2)معلوم نيست جامعه داره به كجاها كشيده ميشهنقل قول:
از همینش خوشم میاد کلمات جوری تلفظ می کنه که حس کلمه رو میده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]