متوجه شدم اما یه نقطه گذاشتم اخر جمله تو و یه بحث دیگه رو پیش کشیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
متوجه شدم اما یه نقطه گذاشتم اخر جمله تو و یه بحث دیگه رو پیش کشیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاس داره شاسی بلندنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من دنبال حجم موتورم (sm120)
موتورش تا شمال بکشونه یه مسافرت بریم کافیه
ی شب نرم باشگاه مریضم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فيتنس كار ميكني ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) مگه میزاره سرکار خانوم مهندس(sm120)نقل قول:
الان جمله من چه ربطی به حجم موتور داشت (sm2)نقل قول:
میگم کلا ماشین گرون خریدی مدرن تاکینگ نزاری روش مایه ابروریزی میگن دهاتیه (sm120)
مهدی احمدوند و ارمین 2 اف ای چطور؟؟(sm2)نقل قول:
دهنت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پاور کار می کنم(sm2)
اعع دستت درد نکنه مدرن تاکینگ دهاتیه (sm142)نقل قول:
اصن بزار بگن دهاتی ، من مدرن رو با دنیا عوض نمیکنم ، 18 سال زندگی منه
اگه میخاد صدا بلند کنه فقط باید آهنگ جدید باشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]