نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
امروز با يه دختره آشنا شدم
همينطور كه دست تو دست هم قدم ميزديم
با عشوه برگشت گفت : عشقم
گفتم: جانم
گفت: تو از چه فصلي خوشت مياد؟
منم گفتم فصل جفتگيري!!
بيشعور با كيف خوابوند تو صورتم
هميشه چوب صداقتمو ميخورم....
گل در بر و مي در كف و معشوق به كام است....
معشوق، اگر موجب ِ تحريك بگردد ، حرام است!!
اَر ِنجمنت بااااااااااااي حافظ اَند مكارم
عاشقشم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=cherry;399094]نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عزيزم محبت داري (sm127)
ولي خودمونيما نقلت دست كمي از نقلاي من نداره (sm59)
داروهای شما هم قویِ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات نويد جون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كم پيدائي دلم برات تنگ شده بود مشغول پروژه اي نه؟ (sm19)
دور از جون... اتفاقا من خیلی از شخصیت کسایی که کودک درونشون زیادی فعالِ خوشم میاد (sm19)نقل قول:
تایید میشه... شما اگه نقلات صدی 50تا خرابِ این نقلای بهنام صدی 120تاش خرابِ (sm70)نقل قول:
دل به دل راه داره (sm127)نقل قول:
گفته 1تیر بیارید
فردا هم 2تا امتحان دارم... بگذره یه نفس راحت بکشم (sm178) اگه 1درس نیوفتم این ترم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واي نويد از خدا كه پنهون نيست از تو چه پنهون ذوق مرگ شدم وقتي ديدم هر چي نقل گرفته همه خوببببببب(sm30)(sm30)(sm30)(sm30) اصن روحيه گرفتم سر صبحي (sm2)(sm2)(sm2)