تیتراژ پایانی ماه عسل رو باید ریحانا بخونه
نمایش نسخه قابل چاپ
تیتراژ پایانی ماه عسل رو باید ریحانا بخونه
زیر صدای زنه تو متصل قشنگه(sm118)
جان منست او(sm50)
چه آلبومی داده دمش گرم همه ترکاش عالیه من فقط با شیدایی حال نمی کنم بنظرم باید همکاریشو با یاغی صفاریان و حسامی و روح نواز ادامه بده برا آلبوم بعدی حیف اگه نکنه. این آهنگ مسلخ چرا نمیاد شهرزادم که تموم شده آلبومم که اومده!
تو پریشانی قطعا اولش سرلک نیست یه زنه.کشف کنید ببینید کیه.
دستات خجالت می کشیدن توی جیبت (sm25)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه رئیس که تایید کرد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زحمت میشه آخه سرعت آپت هم کمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم دقیقا اطلاع ندارم نسخه استدیویی آلبوما رو زمان قدیم روی چی ذخیره و نگهداری میکردن
باز به عقبتر برگردیم که تازه کاست هم وجود نداشت و صفحه بود (sm120)
کلا پیمان فرمت ها و کیفیت های بالا رو قبول نداره(sm120)
شیدایی در حاله پخشه(sm118)
(sm144)
البوم نفرین مال خودمه بهترین کیفیت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زَهَر.دوز دیرم دا.آخه او سرلکین سسیدی؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی لقمه توی خون زدی تا زنده موندی
عمری دم از بارون زدی تا زنده موندی
(sm50)
دارم بهم دادی این رو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولان حله حس یوخده فعلا شیدایی سسی اوه گتوربده(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک آهنگ ها
امیر بی گزند World Music - New Age
دل من Dance Pop
چنگیز Industrial Rock / Electronic Rock / Down Tempo
این کیست این Jazz Rock / Jazz Fusion / Classic Rock
جنگ زده Soft Rock
شیدایی Electronic Pop / Dance Pop
شاه مقصودProgressive Rock
پریشان Pop Rock
شرمساری Electronic Rock / Down Tempo
آخرین اتوبوس Progressive Rock/ Hard Rock
تریاق Progressive Rock/ Hard Rock
متصل Dance Pop / Fusion Rock
منبع : سایت ممر تونز وی (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا الی هم داد دیگه هر کدوم خودت گرفتی
(sm50)
شرمساری پلی شد(sm81)
(sm50)یاد بنشی میفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمساری اصل جنسه لامصب (sm50) همونیه که میخواستم (sm50)
الی تو امیر بی گزند مخاطب کیه مطمئن که خدا نیست (sm54)
عمه من
آخرین اتوبوس هارد راک نیست که
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین اتوبوس عالی بود. کاش کلن میزد تو سمت و سوی راک و متال ...خودندن اشعار کلاسیک به نظرم همون قدر که تو البوم قبلیاش انجام داده بود کافی بود. نباید اینکارو تکرار کنه هی! کلن جنس صداشم واسه متال خیلی بهتره
خوده فرشاد هم گفت پراگرسیو راکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به عمت عمر دراز عنایت کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن از 2005 عضو بودی (sm2) 2005 اینترنت درست و حسابی نبود اینجا همش زمین خاکی بود تو چجوری عضو بودی؟؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نوازندگی ها حق ریتم رو ادا میکردن میشد بگی پراگ متاله ولی قدرت لازم رو نداره تقریبا سبکش بلاتکلیفه ولی باز پراگ بیشتر میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن دیوث امیر خودش گفت 2005 من کی گفتم اصلا 2005 باران بود(sm30)نقل قول:
نگو داداش نوازندگی شاه مقصود و آخرین اتوبوس و تریاق خداسنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بابا ول کنین این سبکای کرسی شرو همی قطار اومده بود چن ماه گذشت یکی نگفت سبکش چیه مینوشتن الکترونیک ارام !
(sm2)نقل قول:
دقت نکردی میگم برای اینکه اسمش و بذاریم متال باید هوی تر میبود نوازندگی ها منظورم این نبود ضعیفه اتفاقا عادل کارش عالی بودنقل قول:
(sm30)نقل قول:
باید کل آلبوم رو بده به اساتید مهران عباسی و محمد مجرلو تا دیگه از سبک و سیاق چیزی نگید (sm2)
آها از اون لحاظ درسته ! خب اگه اونجوری نوازندگی میکرد ملت همه خون دماغ میشدن (sm120)نقل قول:
آیا آلبوم علی عظیمی رو هنوز گوش کردین! برید گوش کنید دیگه ! برید