الان اینارو میبینی بعد یکی مثل جیم جارموش رو هم میبینی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان اینارو میبینی بعد یکی مثل جیم جارموش رو هم میبینی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اِستاتوست نوشتی واسه مادرِ ستّارِ بهشتی ولی یواشکی و پنهانی دوست داشتی بودی بابکِ زنجانی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرز هایِ کنترل 2009 (sm50)
تا لحظه ی مرگ و شاید بعد از مرگ فراموشش نمی کنم (sm81)
سکوتی که توی فیلم هست ، خنثی بودن بازیگرا ، ریتم کندِ فوق العاده زیبای فیلم ...نقل قول:
میگن : گلادیاتور ها وقتی یه نفر رو می گیرن اولین حرفی که بهش می زنن اینه : بیا با ما هم کاری کن (sm50)
شاید من به خاطرِ تمامِ عقده هایی که درونم جمع شده قبول کنم (sm81)
نقل قول:
صددرصد(sm50)
سگ اينا شرف داره ب پاپى هاى مسخره دوزاری ارشادى(sm50)
تف به شرفت صابر اگه به خاطر لذّتِ آخ و کاغذای سبز گلادیاتور بشی (sm3)
ما هم شايد جاى اونا بوديم و مى دونستيم ب اين جماعت فکاهى اميدى نيس قبول مى کرديم(sm50)نقل قول:
ناصر عبدالهی نازنین - ضیافت ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش خدا نگه دار رو پلی کن اونم با یغما . . . (sm50)
تراکِ 10 ، تراک بندی یِ این آلبوم کلا مشکل داره .
ما را به لذّتِ آخ . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای ناصر عبداللهی با اشک همراهه همیشهنقل قول:
آلبوم دوست دارم به ترتیب از اول داره پلی میشه برام
میگن ناصر قرص خورده و کار رو به حد رسونده (sm50)
مثله حسینِ پناهی که دمش رو بالا نیووردن که خودش رو دار زده (sm50)
پزشک قانونی یِ " ج ا ا " علّت مرگ را ایست قبلی اعلام کرد (sm3)
کسی که به پوچ بودن این مثلا زندگی پی میبره بدون هیچ درنگی خودش کار خودش رو تموم میکنه
یغما اومد همه چی رو ریخت روی دایره بعد دخترِ حسین پناهی رفت ازش شکایت کرد (sm98)
یغما معنی واقعی زبون سرخ سر سبز رو به داد تشریف داره
صدایِ گل شیفته کنارِ نامجو (sm228)
حسین پناهی اصلا تولدش تو این کشور به نظر من اشتباه بود
یغما :
برایِ محسن که نام ، جو ، نه بود (sm50)
نام ، جو نه بود و نیست (sm74)(sm81)(sm74)
یغما و محسن (sm19)
اشی مشی شدن
جوابِ نشستن بر بامِ ویرانه ست .
گنجشکِ سقوط کرده در حوضِ نقاشی !
باید می پریدی ...
از نگاهِ حاکم باشی
سنگ و جانِ گنجشک ها
هر دو مُفتند ... (sm50)
یغما ...
ی همخدمتی داشتم بچه بندر عباس بود تعریف می کردکه خونمون تو ی محل بود با خانواده پدری ناصر و می گفت که خانواده زن اولش ترتبیشو دادننقل قول:
البته اینو یه جورایی قبول دارم که ناصر رو کشتن
وقتی شبنم می شینه رو غبار جاده ها
وقتی هر خاطره ای تورو یادم میاره
وقتی تو آینه خودمو گم می کنم
می دونم که لحظه هام رنگ آبی نداره ... (sm81)
تو سکوته سینه دل مرده ولی
من ساده دل می گم صبور شده
عارف دوست داشتنی و عزیز(sm127)
19 اردی بهشت سال مرگِ فرزادِ کمان گر (sm172)
بین منو چشمات دیوار تردیدِ
چشمام دیگه از این شکِ تو ترسیده ... (sm81)
شاهین : برایِ فرزاد
10 Baradar Bar Dar (Ba Shahou)
مردِ آهن کوب فرزاد (sm50)
ای کاش ، ای کاش ، ای کاش
داوری در کار بود ...
بر من که صبوحی زده ام خرقه حرام است
ای مجلسیان راه خرابات کدام است ... (sm27)
ساسی یه سوال :
این مودمایِ ایران سل رو حتما باید بعد از ساعتِ 2 یه بار خاموش / روشن کنی تا واردِ طرحِ 60 گیگی بشه !؟
بله باید دیسکانکت کنینقل قول:
تو تورنت سرچ کردم فیلم بود اما سیید نداشت که بشه دانلود کرد(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جذابیتش بالاس(sm19)