تاپیک چی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک چی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریف های صاد آکورداش عالیه (sm118)
شورش ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب رویی داری گفته بودی تاپیک میلاد باید برگرده بزنید تا بیام دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب شب جمعه ست، جمعه! ... و تو غمگینی(sm50)
من در کنارت هستم و من را نمی بینی
با لحن پسر فامیل دور چی شده ؟(sm2)نقل قول:
لاشی وقتی بن شدم امیر گفت یه هفته بنی منم نیومدم سایت کلا نت هم نبودم (sm120)
رابط ما بم حرفاتو میرسوند لاشی دروغ نگو ، نگو تو فحشش ندادی به اون چند نفر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیغام روشن حبس در چشم کبود تو بود (sm120)نقل قول:
حتما خبر هم نداری البوم محسن لو رفت باز(sm25)(sm70)
کیا ؟(sm2)نقل قول:
رابطت دیگه کیه دیوث ؟(sm2)