10 دقیقه آخر صحبتاش جدی جدی کم مونده بود اشکم بیاد... بغض کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
10 دقیقه آخر صحبتاش جدی جدی کم مونده بود اشکم بیاد... بغض کردم
من مشکل حجم ندارم مشکل سرعت دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شکر .. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما میاد تو داستان ، همه هستن ، مخصوصا کت وومننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه شخصیت دیگه هستش که تو کمیک ها بهش میگن مرد پنگوئنی یا piguin manنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر غیر اینه؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نیستم
شما خوبی؟(sm176)
اعع مادر جان اومده (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت خوبم
تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بخاطر زودتر گرفتن گفتم !نقل قول:
طرف همه جور لینکی میذاره ساعت 6 صبح
مرده شور ریختتو ببرن اگه گذاشتی 2 تا طرفدار بره سریال جمع کنیم (sm59)همه چی رو لو بده یه دفعه اون خانومه رو هم بگو (sm59) اصلا اون دختر خیابونی رو هم بگو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه یوزر تو فیس هست به نام melisa mp اون نیست؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]