(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز منی
نوکرتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا وقتی که داری منو غصه ی هیچیزو نخور
من مثله کوه پشت توام از آرزوهات دل نبر
تا وقتی هستم میتونی به هر چی میخوای برسی
هر چی دارم فدای تو برام تو مثله نفسی
نفس که میکشم تو رو حس میکنم تویه تنم
کنار تو حس میکنم عاشقه عاشق شدنم
دوستان نمیدونم میدونستین یا نه ولی اگه میخواین چراغ بالای اسم کاربریتون که سبز هست بعد از اینکه رفتین سریع خاموش بشه و نشون بده که آفلاین هستین راهش اینه:
صفحه اول انجمن بالا سمت چپ گزینه خروج رو بزنید تا از انجمن log out بشید به همین سادگی.
الان بعضیا میان میگن به تخمم(sm2)
مگه نمیدونستی صادق (sm2)نقل قول:
نه والا زیاد بهش توجه نکرده بودم کشف بزرگی بود(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجوری صفحه رو میبستی و میرفتی (sm2)نقل قول:
اره اکثرا همین کار میکنن فکر کنم چون قبلا هم بعضی کاربرا رو میدیدم اینجوری بود اسمشون پایین صفحه بود چراغشون هم سبزنقل قول: