(sm29) خجالت بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm29) خجالت بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شاهده از بیکاریه ..کلا من جایی نمی رم ..دوست و رفیقی هم ندارم ..همش خونم ..یا نت یا فیلم یا درسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب منم مثل تو هستم ، ولی خرخونی نمیکنم (sm102)نقل قول:
چیکا کنم لاشی تو خونه (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمسارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معدلم زیر 12 این ترم آخری باید بالای 14 بشه تا بکشه بالای 12 (sm2)
ما کجاییم این کجا (sm14)
اکبر گذاشتم فیس (sm2)
من از فیس گذاشتم اینجا (sm2)نقل قول:
از خنده گوزیدم ..اهل خونه بیدار شدن (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکاری بود امیر قبلا میگفت ، اونو انجام بده. انگشت و ..... (sm59)نقل قول: