ضعیفه دختر اومده میگه یه ترک علی عظیمی می ارزه به کل البوم
شک ندارم 14 15 سالشه(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
ضعیفه دختر اومده میگه یه ترک علی عظیمی می ارزه به کل البوم
شک ندارم 14 15 سالشه(sm30)
از همون عکس کاورش تکلیفش مشخصه (sm120)
خدایی البوم علی عظیمی رو گوس کنید یبار، درسته به نظرم کاورش ایندفه ضعیف کار شده ولی باور کنید شعرهاش و هم موسیقیش حرف نداره، من شرط میبندم عاشقش میشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش هیچوقت یه خانم رو با لفظ ضعیفه خطاب نکن !!
صداش خیلی مسخرس
من گوش نمی کنم چون خوشم نمیاد ولی اینکه یکی بیاد بگ یه ترک علی عظیمی می ارزه به کل البوم این کلا سواد موسیقی نداره و یه بی سوادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط inmanam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هندزفری نازنینم چند وقته خراب شده (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بعدا پس دوباره مستر شدن که میشه از تو CD فرمت Wave رو ازشون کشید بیرون وگرنه بدون مسترینگ مجدد که همچین چیزی بی معنیه
فایل نسخه استدیو آهنگ 40 سال پیش چطوری در حد فرمت Wave با کیفیت 1400 کیلوبایتای جدید تولید و مستر شده؟
الان سوالی که تو ذهن منِ اینه که فایل خروجی استدیویی 30-40 سال پیش که به Wave کانورت شده(که اگر ریمستر نکرده باشنش قطعا همینطوره) از لحاظ کیفیت صدا و مسترینگ با فایل خروجی استدیویی اصل Wave سال 201n برابری میکنه یا نه؟؟؟
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بیا اینو بگیر رایگان میفرسته
علی عظیمی هنو این آلبومشو نشنیدم ولی چندتا کار خیلی خوب داره آخریش فردا سراغ من بیا با نامجو یا همون کاری که فرهادی تو فروشنده ازش استفاده کرده اسمش یادم نیست (sm50)
(sm1)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی رو کدوم ترک قفلی الان(sm50)
Dire Straits - When It Comes To Youنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کاری که فرهادی استفاده کرده آهنگ پیش درامد هست، وافعا همه 3 تا البومی که تا حالا داده شنیدنی هستن ، شما اینم حساب کن که چاوشی چه بودجه ای داشته واسه کارش و علی چقدر داشته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم جدیدش همه اهنگهاش عالیه، ترک آهنگ شعاری رو اول گوش کن، هچنین ترک اهنگ شاد که طعنه و تمسخری هست به خالطورها . پاپ خونهای بی دغدغه...خلاصه فضای شعرهای آلبومش عالیه.
کاراش خیلی خوبه ولی صدای شخمی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخیل می بستم به آخرین اتوبوس (sm74)
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست هر دو عزیز درد نکنه لطف کردین واقعا (sm93)(sm111)
بله امیر واقعا حرف درستی زد (sm70)
(sm50)نقل قول:
دانلود می کنم الاننقل قول:
تا فردا هم توضیح بدی نره پیمان میگه بدوش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گوش کردی و خوشت نباد یه حرفه ، اگه گوش نکرده میگی خوشم نمباد یه حرف دیگه! بحرحال خود دانینقل قول:
یه ترکش رو گوش کردم چیزی نداشت هیچ صداشم بد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط inmanam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نقل قول:
دیجیتالی وجود نداشت که اصلا بخواد ویوی در کار باشه (sm54)
بازم فرقی نمیکنه اگه از سورس کاست به وسیله دستگاه تبدیل شده باشن که دیگه بدتر (sm120)
یه روز از تو گذشت هزار سالم شد(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست که می بردی...(sm81)
دخیل می بستم(sm81)
Mehranمیگوید :اینم بگم بنده از سال ۸۴ تا به حال فقط به فقط از وب سایت شما بازدید و دانلود میکنم
(sm54)
(sm2)نقل قول:
فرمتهای flac و wave رو که خب معلومه چون اسپیکر درست حسابی ندارم که فرقش برام قابل حس باشه ولی mp3 رو که دیگه 320 لااقل سرکار داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کن 1% کارای ترنسُ من با کیفیت زیر 320 گوش بدم! (sm17)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)
قیمت نزده !نقل قول:
تو که پارسال میگفتی 128 و 320 هم فرقی نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا صدای چاوشی خیلی از نظر موسیقیایی خوب و کامله ؟ نه . ولی یه چیزهایی هست که باعث میشه کلیت کارش قابل قبول و شنیدنی باشه . علی هم همینطوره . چیزی هم که هست میگین هیچچی نداشت ! این بی انصافیه، حداقل غیر اینکه صرفا بیاد مضامین عاشقانه و غم و جدایی رو دست بزاره روش بر خلاف کل البوم چاوشی (شعرهای کلاسیک رو کاری نداریم) بیشتر رو مضامین جدید و اجتماعی و شخصی و حرفهایی کار میکنه که کمتر تو هیچ البوم دیگه ایرانی میتونی شنیده باشی و بهش فکر کرده باشی، یحرحال اگه فعلا دغدغه اصلی شما غم یار باشه مشخصه که با عظیمی حال نمیکنی. ولی بارم پشنهاد میکنم 2 ترک پیش درامد و زندگی رو با موزیک ویدئوهاشون ببین.نقل قول:
البته عاشقانه هم آدم میخواد گوش کنه چاوشی 100 شرف داره به بقی خواتننده های پاپ با اون اشعار اب گوشتیشون
به زیر لب چه میخوانی (sm50)
نمیدونم چرا محسن یه عکس با کیفیت نمیگیره از خودش من بزارم آواتار (sm81)