عجب شعری داره این مهدی کساییان
دوست داشتن تورو انکار نمیکنم
میخوام نری ولی اصرار نمیکنم
به نظرتون این پخش میشه با صدای شادمهر واقعا حیفه
اون پسره هم قشنگ میخونه
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب شعری داره این مهدی کساییان
میخوام نری ولی اصرار نمیکنم
به نظرتون این پخش میشه با صدای شادمهر واقعا حیفه
اون پسره هم قشنگ میخونه
دوستان علیرضا فرد داره یه اهنگ میده بیرون که واسه شادمهر خونده
خیلی علاقه داره به شادمهر
این تتلو باز چی گفته راجب شادمهر(sm2)
تو پیج مهدی کساییان اون پسره داره لب میزنه کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره این اهنگ با صدای کی پخش بشه
صداش شبیه صدای شادمهره
زیر پست کامل توضیح داده...(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از ترانه هایی بود که دست شادمهر داشت. مهدی کسائیان دیده کاری نمیکنه شادمهر، داده به خواننده های دوقلو،امین و امید که صدا و فضای کاریشون شبیه شادمهر! اون پسرم توی فیلم یکی از دو قلوهاست :)
میدونی کی قراره پخش کنن اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف بود ای کاش شادمهر اینو میخوند
سلیقه شادمهر هم ته کشیده
من فقط اینجام که خبرای چاخان تو رو تکذیب کنم خدا رو شکر تا حالام موفق بودم😄😄😄نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخلاقشم خوبه
همین چند روز پیش برا یکی از دوستام اومد ساز زد پول خوبی هم گرفت :))))))) حرف زدیم باهاش برا تنظیم که برا اونم پول خوبی میخواست :)))))))))))
البته نوش جونش
کسی که کارشو بلده نوش جونش هرچقد بگیره
گل سر سبد کاراش به نظرم نابرده رنج خواجه امیری ، مثل مجسه و دوسِت نداشت و انفرادی یراحی هست
تو بی من
تنظیم سعید زمانی ؟
نه والا منم در همین حد میدونم...نقل قول:
خیلی حیف شد. حالا از بین اون ۶تا ترانه دیگه که دست شادمهر مونده همون یکی دوتا شو کار کنه باید خدا رو شکر کنیم با این اوضاع! :))
دیروز موزیک ویدیوش فیلمبرداری شد. بزودی میادنقل قول:
رویای عشقتو نابود میکنم
دنیامو بعد تو محدود میکنم
زخمی که میخورم از اعتمادمه
میرم که دور بشم از هرچی ادمه
میگم نرو ولی اصرار نمیکنم
نزدیک در بشی واسم تموم شدی
میری به لحظه ای که ارزوم شدی
اینجور که من پرسیدم و مثل اینکه خود نامداری گفته ، نامداری یه کار از کارای شادمهر رو تنظیم کرده و همکاری داشتن با هم
بعید میدونم از کارای البوم خود شادمهر باشه
احتمال زیاد همون اهنگ عارف هست
یا اگه عارف نیست اهنگ شادمهر برا کس دیگه ای !!
حالا دوستانی که بیشتر اشنا دارن میتونن بهتر و موثق تر خبر بدن
من این خبر رو از دوستم گرفتم که نامداری تو اهنگش ساکسیفون زده . میگفت تو استدیو حرفش بود
تف(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام نری ولی اصرار نمیکنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو یاد انتخاب انداختنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دلت میخواد بری اصرار من بی فایدست....
همین یکی دوتا هم بعیده! شعر خوب دست شادمهر زیاده این همه مونا برزویی فرستاده جواد شریفپور میگفت سبب و رسیدی از ترانه های معمولی منه دست شادمهر ترانه های خیلی بهتری دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ترجیح میدم شادمهر از امثال یغما روزبه افشین مقدم ترانه بگیره تا امثال این کساییان
بهتر که ترانه ای ازش نخوند شادمهر روی دستم خالکوبی حک کردم و این چرت و پرتا ....
حیف شد... چرا اینجوری ول میده شعرارو(sm178)نقل قول:
همین چرتا پرتا شرف داره ب ترانه ای مثل قلب من...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی این شعرو دوست دارمنقل قول:
اولا که من اسم یغما و روزبه و افشین رو آوردم ضمن اینکه مهرابی هم کار ضعیف داشته هم کار خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما کساییان کلا لولش پایینه
شادمهر هیچوقت با اهنگساز و تنظیم کننده و ترانه سرای نام اشنا کار نمیکنه دلیلشم اینه نمیخواد کسی اهنگشو مدیون اونا بدونه. کسایی مثل مونا برزویی هم از بعد از همکاری با شادمهر اسم دراوردن و البته یکی دوتاهم با گلرویی کار کرد اونم شاید بخاطر دوستی دیرینه شون بوده
این مهرابی و کسائیان هر دو هیچی نیستن
جواد شریفپور مونا برزویی نیلورفر لاری پور
اینا بهترینن برای شادمهر روزبه رو نمیگم چون شادمهر باهاش کار نکرده
یکی مثل شریفپور کلامش ذاتا قویه
یکی مثل مهرابی یه چرتی از خودش در میکنه یهو شانسی میبینی خوبه بیشتر وقتا هم افتضاح
زهرا عاملی
رابطه شادمهر و درد عمیق خواجه امیری کارشه که به زور ملودی رو شعرش چپوندننقل قول:
خیلی ترانه های دیگه هم داره که اشاره نکردی!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرا عاملی یکی از ترانه سراهای خوب هست. کم لطفی میکنی!
حقیقت داره دلتنگی، درد عمیق، عشق دوم(خواجه امیری)، بد آوردم(مانی رهنما)، باور نکن، باهم نبودیم(یراحی)، من عاشقت شدم(سیروان)، تو برگشتی(فرزین)و خیلی ترانه های دیگه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتونستم کنار تو شبیه آرزوت باشم(sm127)
تنهاییام ویدئو نشد وگرنه یه سرو گردن از سرنوشت شادمهری تره
آره واقعا....بجای همیشگی باید تنهاییام ویدئو میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید زمانی تو تلگرامش نوشته بود آلبوم بیکلامش به زودی پخش میشه . داره راه علیرضاافکاری رو میره ولی به اندازه اون موفق نشده چون ملودی ساز نیست و ملودی سازی بیشتر از اینکه به شناخت موسیقی نیاز داشته باشه به احساس نیاز داره ولی سعید فقط علم موسیقی و تنظیم رو بلده و از احساسش مایه نمیزاره .. برام سواله که وقتی میتونه یه تنظیم خوب مثل آهنگ چالوس با صدای روزبه بمانی و آهنگ علیرضاافکاری رو بزنه چرا کارایی که برای شادمهر زده زیاد به دل نمیشینه یعنی یا هول هولکی بوده یا با ملودی های وحید پویان ارتباط برقرار نمیکنه و احتمالا رو ملودی های شادمهر تنظیمای خوبی بزنه ... هومن نامداری یه تفاوت بزرگی که با سعید زمانی داره اینه که علاوه بر علم و سواد موسیقیاییش خیلی از اون با احساس تره و بیشتر برای تنظیماش وقت میزاره .. حالا چون ملودی واسه شادمهره صددرصد تنظیمشو هر کی بزنه قشنگ از آب در میاد حتی ناهیدی که بیشتر الکترونیک کاره تا ارکسترال ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ واسه من از این البوم ماندگارترین شدنقل قول:
همون چند ثانیه گیتارش یه البوم می ارزه
موافقم با شما درباره نامداری و بحثه احساسنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم چالوس خوب بود مثل بقیه کارای زمانی
اینکه چپ و راست اینجا میکوبنش بی هیچ دلیلی رو بذاریم کنار و کارنامشو نگاه کنیم میبینیم قطعا جزو خوبامونه تو این وضع موسیقی
ملودی برا من از تنظیم خیلی مهم تر هست . و کمترین ویژگی زمانی اینه که از یه ملودی خوب یه کار تر تمیز و شیک در میاره
یا بخوام راحت تر بگم گند نمیزنه تو کار و الکی شلوغ نمیکنه کار رو
شاید شاهکار خلق نکنه همیشه ولی تمام کاراش تو این چند سال قابل دفاع بوده
از همکاریش با زندوکیلی گرفته تا صادقی و خواجه امیری و همین شادمهر خودمون
اهنگ " من دوست دارم " رضا صادقی رو نمیدونم گوش دادید یا نه . اگه گوش ندادید حتما گوش کنید . چه ملودی خوبی داره کار . ببین چه تنظیم خوبی کرده رو این ملودی خدایی
یا اهنگ " سرما نزدیکه " یراحی که فقط خدا میدونه چند بار گوش کردمش :))) اون ملودی فوق العاده روی ترانه بی نقص روزبه و یه تنظیم فوق العاده ساده و شیک :))
یا تنظیمایی که برا شادمهر داشته همینطور
شما میگی چالوس خوب بود ولی کارایی که برا شادمهر کرده خوب نبوده . قطعا اینطور نیست و دلیل اینکه از کاراش برای شادمهر لذت نمیبرید همین ذهنیت بدی هست که درست کردید برا خودتون . افکاری هم که گفتید جای خود دارد و یه سر و گردن بالاتر از زمانی هست و ملودی های بینظیرش هم که دیگه جای بحث نمیذاره . یکی از حسرتام همکاری نکردن شادمهر با افکاری هست . حیف حیف حیف که کار نمیکنن با هم ...
از این جاده برات هرشب یه بُن بست آرزو کردم
چِشامو بستم از تو ، دوتا دست آرزو کردم
هومن نامداری واقعا کاراش قشنگه!! یه نکته ای هم که داره اینه که هر تنظیمی میزنه متفاوت تر از قبلی و سازبندی متفاوت! یعنی نمیتونی تشخیص بِدی تنظیم هومن هست! این یعنی عدم تکرار که این عالیه. ولی سعید زمانی تنظیماش یه کم بوی تکرار میده، اکثرا فضای کاریش پیانو و گیتار هست...
همینم نقطه ضعفم بود...(sm50)
من موندم چرا شادمهر نقطه ضعف ک ویدئوش آمادست و جزو آس های آلبومه را پخش نمیکنه؟ میخواد بجاش ی آهنگ دیگه ک شاهکاره آقای هاشمی هستو پخش کنه
حتما چون آسه نمیخواد زود رو کنه! و اینکه احتمالا تنها کارش تو آلبومنقل قول:
نه تنها کارش نیستنقل قول:
دل من سیاس ولی آبی رو خیلی دوست دارم