[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل دهنمو سرویس کرد خدا لعنتش کنه(sm81)
غیر شاتل و مخابرات کسی isp دگه سراغ نداره؟
وسوسه شدم های وب برم اما می گن تو اینستا و تلگرام سرعت پایینه(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا خب آدم بعضی وقتا خوابش می گیره (sm98)
صحیح است...ولی منو خیلی وقته خواب نمی گیره و البته از دانلود هم اشباح شدم بشدت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
شب آشیان شبزده، چکاوک شکستهپر
رسیدهام به ناکجا، مرا به خانهام ببر
کسی به یاد عشق نیست، کسی به فکر ما شدن
از آن تبار خودشکن تو ماندهای و بغض من
از این چراغ مردگی از این بر آب سوختن
از این پرنده کشتن و از این قفس فروختن
چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست
مرا به خانهام ببر که شهر، شهر یار نیست
مرا به خانهام ببر ستاره دلنواز نیست
سکوت نعره میزند که شب ترانهساز نیست
مرا به خانهام ببر که عشق در میانه نیست
مرا به خانهام ببر اگر چه خانه، خانه نیست
از این چراغ مردگی از این بر آب سوختن
از این پرنده کشتن و از این قفس فروختن
چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست
مرا به خانهام ببر که شهر شهر یار نیست
(sm50)
(sm178)
(sm50)
- (sm50)
این فیلم جان ویک 2 هم کیفیت 1080p نیومد بیرون نسخ این فیلم هستیم
هر وقت فیلم را می بینم یاد جّوونی خودم میوفتم (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش گلم به کمکت نیاز دارم صابر دوست داشتنی وقتی خروجی ویو از دیسک میگیرم نمیدونم باید با همون فرمت چجوری خروجی 320 و فلک بگیرم و مجبور به ریپ از سی دی با فرمت 320 میشم میشه کمکم کنی و بگی چجوری میشه با همون فرمت ویو خروجی فلک و 320 گرفت و تنظیمات فنیش را هم بگی رو چی باید بزرام؟
ساسی تو چه میکنی با این اوضاع احوال برزخی؟(sm50)
من که امروز دم دارخونه دعوام شد با طرف(sm25)
تا صابر نیس ی دخالت بکنم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش با این نرم افزار می شهEZ CD Audio Converter
چاکرم میثم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزگار ب سختی و ناامیدی می گذره....
تو چرا دعوات شد؟
این برای فلک هستش برنامه اش را دارم ولی نمیدونم تنظیماتش را رو چی بزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی شب خسته بودم زود خوابیدم . (sm50)
قربونت (sm19)
فقط فلاک نیس میثم جون کلی فرمت داره تو تنظیماتشنقل قول:
اینجوری بزار
ساسی موتور را گذاشتم جلوی دارخونه یارو بی پدر زنش رو سوار موتور کرده بی ناموس می بینه موتور هندا 70 من جلوشه داره رد میکنه میره زده موتوره افتاده اومده ام میگم داداش بریم دکتر برای یه عینک ته نلبکی بنویسه برات اورانوس و زحل و مشتری را هم ببینی ساسی زنش بهش خندید طرف شاکی شد اومد پایین گفت حاجی گذاشتی سر راه برو تا دبه نداختی رو دستمون یه چیز گفتم دیگه دعوا شروع شد گفتم داداش تو کی هستی شیر ما هم نیستی اگه بودی سر کله ات سوراخ بود زنش دیگه داشت از خنده پاره میشد که من یه چک خوردم ولی زدم دماغش خون اومد فک کنم شکست دماغش ملت جمع شدن به خیر گذشت.نقل قول:
نقل قول:
عجب حرفای کلفتی بهش زدی(sm120)
دمت گرم خوب حااالشو گرفتی لابد عجله داشت که بره رای بده(sm70)
ولی از اینا بگذریم چ زنی پایه ای داشت طرف عوض اینکه سر شوهرشو بگیره ب حرفات می خنده(sm51)
موتوریه یوزر انجمن نباشه بیاد منو ب فحش بکشه(sm155)(sm50)
(sm2)تو تهران مشخص نمیکنه که زن طرف هستش خواهرشه صیغه اشه چه کوفتیش هست ولی قیافه داغونه من میدید با موتورم خیلی میخندید.
انگار خودشون مازراتی داشتن خودشون هم هندا 125 سوار شده بودن من حرف میزدم به طرف نگاه میکردم خنده اش میگرفت نمیدونم شیرین عقل بود اُمل بود یا نه ما را اُوس گیر آورده بود.
(sm2)(sm2)
کیون لقش ب اونجای عمش بخنده (sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شیرم خسته بودی داداش(sm19)
سندی آهنگ صیغه (sm118)(sm2)
چقدر بی ادب شدم این روزا(sm81)
سندی عالیهنقل قول:
ی زمانی اینارو می خوند که همه واژه ها ممنوعه بود و تابو بود(sm50)
شعبان اوووشن چی گیدی!؟
شعبان اوووشن چی گیدی!؟(sm50)
میثم و ساسی الان دارم میرم بیرون کارِ واجب دارم (sm59)
بر گردم به حسابِ تون می رسم (sm50)
(sm2)
صابر بیا هندا 70 بریم تنهایی نرو خطرناکه (sm70)
نامه توکلی به روحانی(sm50)
منم زود خوابیدم...صب پا شدم یادم اومد.نقل قول:
روز بسیار بدی بود...
واقعا چرا باید انقدر زندگی و خوشبختیه ما وابسته به پول باشه؟
(sm50)
(sm50)