صادق چه مهربون شدی تشکر میزنی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
صادق چه مهربون شدی تشکر میزنی (sm2)
نه میخواستم از شعرات استفاده کنم آخه اگر اینجا بنویسی نمیتونم دنبالش بگردم به خاط همون میگم بنویس چون وافعا این شعر ها رو دوست دارم و واسه متن خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو در تورین رسمی شد (sm50)
شاید بخاطر رونالدو هم که شده بازی های سری آ رو پخش کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه شخصا از اون تاپیک و عاشقانه و این چیزا زیاد خوشم نمیاد ولی مشکلی نیست سعی میکنم چند پست شعر هم اونجا بذارم ..
ولش کن من که اصلا یوونتوس دوست ندارم بعضی ها نوشتن به خاطر رونالدو طرفدار یوونتوس میشن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که همش عاشقانه نیست بیشتر متن ها خیانت هستش باشه مشکلی نیست اونایی که طولانی هستن بی زحمت اونجا بزار (sm172)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توجه کنی کلی هوادارای رئال ریزش کردننقل قول:
حاج صادق حبیبی (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]