(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
کار داشتی پیام دادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقتش میثم جان منم بلد نیستم با آیتونز از رویِ wav فایلِ mp3 یا m4a به سازم .
منم مثله خودت دیسک رو دو باره می ذارم توی کامپیوتر .
ولی تبدیل wav به flac رو با همین برنامه ای که ساسی هم گفت انجام میدم .
EZ CD Audio Converter
یکی نوشته بود تو توییتر که :::: محسن چاوشی نماینده داریوش تو ایرانه:::(sm88)
گفتم سایت باز به گا رفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا چطوری می شه تو فایرفاکس ادرس جدید اضافه کرد ب لیست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو این یعنی چ(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عکس توضیح داده دیگه
برو تو هیستوری
هر صفحه رو خواستی دراگ کن
تو این صفحه که استارت میشه
اگه منظورت اون تیکه که خورده....می خوام بدونم چطوری ی سایت رو ب اونا اضافه کرد
اول برو توی history مرورگر
بعد صفحه که میخوای رو دراگ کن همونجای که عکسشو گذاشتی
کشیده نمی شه تو اون جا خالیای ادرس
من که راحت میکشم
گرفتم کجارو می گی اما دراگ نمی شه
باید بشه
من راحت میکشم
بامن لجه لابد(sm172)
باهاش صحبت کن خوب
پ ر ى و ده
شک نکن
(sm50)
- (sm50)
دکمش زیر پای چپت(sm50)
صفایی بود دیشب با خیالت خلوت ما را
ولی من باز پنهانی تو را هم آرزو کردم...
درست نشد فایر فاکس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره ها را صدا بزن دلم گرفته(sm50)
دیشب خواب موندم کلی دانلود رو دستم موند(sm81)
یاران جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مرورگر سایبر فاکس استفاده میکنم
همون فایرفاکسه ولی .....
پیشنهاد میکنم امتحان کنید سرعت و فضای سایبر فاکس رو خیلی بیشتر از فایر فاکس دوست داشتم(sm172)
ن نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط essi71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm77)
خوب بذار خود سیستم روشن بشه دانلود کنه دیگه
چه کاریه
- (sm50)
های وب برم یا نرم(sm173)
مرگ بر شاتل(sm1)(sm3)
شاتل که خیلی عالیه
من پارس انلاین داشتم شبی 16 گیگ دانلود میشد
الان با شاتل اگه سرور سایتا درست حسابی باشه راحت 40 گیگ میگیرم
ن ديوثا راه ب راه محدود مى کنن.. دانلودم نمى زنم فقط تلگرام و اينستا.. .اپلودو دوبرابر کردن و مصرفو رو الکى مى زنن