لعنتیا هر بار چیلتر میکنن سرچ تاپیک امیر از کار میفته(sm54)
گرفتاریم هی باس بریم صفحه اول Ctrl + F بزنیم(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
لعنتیا هر بار چیلتر میکنن سرچ تاپیک امیر از کار میفته(sm54)
گرفتاریم هی باس بریم صفحه اول Ctrl + F بزنیم(sm98)
ملودی سازی سیاوشم دیگه ته کشیده
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلیک و میلیک ( النگ و دولنگ ) بازی میکنن خیلی قشنگ (sm46)(sm120)
(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو (sm70) این تکنیک ملودی رو آلبوم ستاره های سربی ابی کار کرد ! پایین ، نیم پرده بالا ، اوج !! فقط ابی دو نیم پرده هم گاهی اوقات میرفت و نت دو بالا هم داشت با توجه به صداش ! وقتی بخش اول و دوم آهنگ یکیه تحریر رو عوض میکنه تا مخاطب خسته نشه . عالیه از هر نظرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تنظیم خیلی خز بود و هیچی نداشت
(sm2)میخواستم بگم این کدوم خریه با این پست دیدم اسیه (sm10)(sm120)
اخرین تنظیمش که من اصن یادم رفته کی بود به دلم نشستنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ملودیسازیم نمیارن تو صفه نت رو بنویسن بدن دست تک تک شنونده ها والا من 10 تا اهنگ دارم میشنوم همینجوری میخونه یه چن تا بیت بلغور میکنه ترجیع بند صدارو ول میکنه بغضش بزنه بیرون نه تغییر لحنی نه فرازی نه فرودی خسته کننده
قندِت چطوره عشقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی خوشی کجایی
از بعد رفتنه من
تو موندیو تنهایی
الی(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته اومده پایون باز نیاد بالا (sm74)
قند و نوشابه شکر ترک کردم
هوا خوب باشه ورزشم میکنم چربیو چیکا کنم فرتی بیاد پایین (sm120)
ریتم چهار چهارم همراه با ناله ی یکنواخت همینه دیگه !! به نظرم تا چند سال دیگه اثری از ملودی و ریتم در موسیقی آفات داخلی مشاهده نخواهیم کرد !! ملودی داره از بین میره(sm172)نقل قول: