این ترم دیگه 100% مشروطم (sm59) دانشجویی که مشروط نشه دانشجو نیست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این ترم دیگه 100% مشروطم (sm59) دانشجویی که مشروط نشه دانشجو نیست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شانسی اینو پاس کردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هوش مصنوعی مونده هنوز (sm81)
منم دارمش ولی شک ندارم که میوفتم (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بگو ازش چی فهمیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
یکی لینک پولتیک بده
(sm2) 2-3 بار بیشتر سر کلاس نرفتم همون بار اولم پاس کردم بهتره بگم پاس کرد (sm59)نقل قول:
یادم نیس چی بود فقط یادمه ادامه ی مدار منطقی بود (sm14)
بالاخره تمام (sm50)
منو دلتنگی.رفیقای مبهمی هستیم
پر از دردیم ولی انگار رفیقای بی غمی هستیم
شبو سر می کشیم از مستیِ رویای تابستون
به خنده می رسیم با هم.به این رویا.تو این زندون
ملودیی شد (sm50)
مخصوصا اینجاش (sm50)
رویای قسمت قسمت کردن موهات.توی وجودم می افتاد
رویای بوسیدن به بوسیدن.از کجا تا کجاهات به جونم می افتاد
قافیه واسه نمی اومد چی داریم (sm29)
از کجا تا کجاهات ... (sm50)
هر چی به " َد " ختم بشه می تونی بذاری خونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی خوند
که می اومد
که می خوند
چه می گوید
چه می گوزد (sm2)