(sm70)مسخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه واس بعد 35 سالگی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)مسخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه واس بعد 35 سالگی
من اگه ازدواج کنم سریع میکارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون نباید اختلاف سنی با بچه تخیلی بشه
این کارت پایان خدمت 1 ماه گذشت نیومد یه سفر خارج بریم عقده ای شدیمنقل قول:
ترکیه بمب میذارن بریم ارمنستان (sm70)
بچه مهمتره یا خودت ؟ (sm54)نقل قول:
3 ترم چیزی نیست اینکارو نکن به ضررته ! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته صابر جان اینا همش از تنهاییه لازم به قرص و روانپزشک نیست (sm50)بری خدمت همه چی درست میشه اگه بخوای .... لازم به قرص و این چیزام نیست ولی پیش مشاور روانپزشک برو
باید اول آدم خودشو پیدا کنه دوم اینکه اعتماد به نفس خیلی مهمه صابر جان ! باور خیلی مهمه ! (sm127)
گرجستانم خوبه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتش (sm59)نقل قول:
اگه میدونستی یه قرص اندازه عدس چه معجزه ای میکنه اینطور زر نمیزدی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چر ااین حرفا رو به من نزدی (sm81) درد دل کن صابر تا میتونی خودتو خالی کن سبک بشی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درکت میکنم منم مثل توام ولی اینا همش به خاطر اینه که تنهایی و خودتو باور نداری (sm50)