والا من الان 20 روزه شاتل گرفتم اصلا داستان محدود و این چیزا نداره
سرویست چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
والا من الان 20 روزه شاتل گرفتم اصلا داستان محدود و این چیزا نداره
سرویست چیه؟
ای مثل من در خود اسیر (sm50)
برای مرگ هم در خانه جا نیست(sm74)
امشب bbc کنسرت علی عظیمی
پنج ساله شاتل دارم و ماهى 46تومن مى دم نامحدود بازم محدود مى شم،آرت3 دارم...تو هم دانلودات زياد بشه محدودت مى کنن و نابود مى شى(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت چند نشون داد!؟ احتمالا يوتوپ مى زارننقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب اشتباهت اینه که سرویس نامحدود میگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمی بگیر با همون قیمت
و از ساعت 2 شب تا 8 صبح با سرعت خوب دانلود کن
منم فک نکنم محدود بشم اگه میخواستن تا الان کرده بودن
چون تو این 20 روز حدود 700 گیگ دانلود کردم(sm77)
2 تا 8 رایگانه البته ها
مى دونم محسن خودم از90 شاتل دارم پيچو خمشو مى دونم.... محدوديت داره شاتل.. دير يا زود محدود مى شى اگه ى کله هرشب دانلود کنى... ماهى هفتاد گيگ مصرف دارم اونم اصلا دانلود نمى کنم و خانوادگى مصرف تلگرام و اينستا داريم
حالا هی ما میگیم نر تو میگی بدوش
حجمی با نامحدود فرق میکنه اخه ببم جان
محسن خودم رو سرويس اکو محدود شدم و فرق نداره رفيق
نرود ميخ آهنين بر سنگ(sm39)
بگذريم...
خوب من تا اخر اولین ماه که از این شرکت سرویس گرفتم همینجوری دانلود میکنم ببینم محدود میکنن یا نه
(sm50)
همه رفتن شبه جمعه ای
رفتن بزنن دیگه(sm2)
دعوام شد دوباره (sm25)
(sm120)
با کی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت یک و نیم بود داشتم تو پارک قدم میزدم دیدم دو تا جَوون دارن بنر میزن با سیریش و قلمو داشتن میزدن من رفتم کندم یکیشون داد بیداد راه انداخت مریضی گفتم داداش تو پولتو میگیری.
مشکلت کجاست اومد یغه گرفت گفتش شازده میخوایی ببرمت یه جا حالت جا بیاد؟
گفتم بهش میخوری یا میبری؟
گفت من یکی دیگه میزنم ببینم خایه داری بکنی زد حضرت عباسی به دو ثانیه نکشید جر دادم اومد گلا آویز بشه یه رفتگر شهرداری اومد جلو جدامون کرد.
گفتم ساعت 4 صبح همه اینا را میکنم آدرس خونه امون را میزنم روش ببینم گنده تون کیه (sm50)
بی خیال داداش اینطوری نکن فقط خودتو اذیت می کنی و نباید سر هرچیزی بهم بریزی و گلاویز بشی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب لیست دانلودم خالی بود خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت نکرده بودم بذارم توی لیست(sm178)
البته چیز زیادی ندارم دانلود کنم
میخوام بزنم توی کار دانلود فیلم(sm2)
Braveheart (1995)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط essi71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پولامو بدن واست عروسی میگیروم(sm50)
روزی صد هزار دفعه برای چشمات میمیروم(sm135)
دست و دست نکن ننه دختره داره میپره(sm25)
مرگ مو کاری بکن عشقمو داره میبره(sm81)
یهو گول اسمم که اسیه یا عکسم که ابیه رو نخورین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط essi71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چاوشی واسم رفیقه
توی خواننده های مرد صدای ابی رو خیلی دوست دارم
متن ترانه های داریوش
لطافت صدای مهستی
صدای گیرای هایده که تا مغز استخونم میره
و ...
کلا با همشون زد و بند دارم(sm30)
- (sm50)
اتاقم یجوری از دود سیگار سیاه شده انگار کل آلودگی تهران اومده اینجا(sm25)
از صبح دارم پاک میکنم خخخ بیاین کمک
هوای اتاقم بی تو
هوای تهران است!(sm50)
به به چه شعری گفتم(sm2)
(sm50)
ترافیک خاطراتت با اعصابم کلنجار میرود(sm74)نقل قول:
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm27)
(sm77)
- (sm50)
(sm50)
جان ميثم کارى نکن بن بشى داداش ....
می تونیم برگردیم اگه این راه بدِ ...